10.9 C
Trondheim
tirsdag, juli 14, 2020

/

Små og store isfiskere inntok Hestsjøen

Se bilder fra søndagens Bymesterskap i isfiske

Av Jan Vestre

Nærmere 200 isfiskere i alle aldre hadde søndag tatt turen til Hestsjøen og årets Bymesterskap i isfiske i regi av Fiskeutvalget i TJFF og TOFA.

Selv om våren snart er i anmarsj er det fortsatt bra tykkelse på isen på Hestsjøen.

-Isen er fortsatt trygg å ferdes på. Da vi målte nå like før mesterskapet lå istykkelsen på rundt 50 cm, forteller leder av fiskeutvalget i Trondheim Jeger- og Fiskeforening, Kent Terje Stegavik (37).

Kent Terje Stegavik, leder av fiskeutvalget i Trondheim Jeger- og Fiskeforening

Selv om mange kunne notere seg for opptil flere fisk, var det allikevel ingen som dro hjem med noen søndagsmiddag i kjølebagen.

-Ørreten i Hestsjøen er ikke noe du legger i stekepanna, til det er den alt for liten. Fisken er imidlertid ypperlig som kattemat, forklarer Stegavik.

DEN SKAL TIDLIG KRØKES: Alida (3) synes det var stas å være med pappa Hans Georg Bakk (39) på isfiske. Rune Jørgensen (46) var godt fornøyd med fangsten.

FAR OG DATTER x2: Martin Dahl (41) hadde tatt med datteren Emilie (8), mens Anders Forslund (44) hadde tatt med datteren Pia Emilie (7)

Årets vinnere i seniorklassen. F.v.: Miroslav Dizmera 416 gram (3.plass), Daniel Lindset 466 gram (2. plass) og Petter Bjalick 599 gram (1. plass)

Årets vinnere i juniorklassen

Årets Bymester i isfiske ble Roger Solem med en ørret på 258 gram

Beste Dame ble Kristin Nilsen med 321 gram ørret.

Mange var spente på vekta

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.