-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

-Vi skal skape noe helt spesielt med det gamle Adressa-bygget

Utbyggere vil lage unikt bomiljø. Ber om innspill fra folk i nærmiljøet.

- Annonse -

Den tidligere Adressa-tomta i Industriveien skal bygges ut. I arbeidet med ny reguleringsplan legges det opp til minimum 400 nye boliger.

Eiendomsbesitterne har imidlertid lagt klare føringer for planarbeidet. Prosjektet skal være «ekstremt spennende» og «noe Trondheim aldri har sett før«.

-Det verste jeg vet er disse firkantede klossene med små gressplener som ingen gidder å bruke. Det vi planlegger her i Industriveien skal være noe helt annet og noe som vil sette Heimdal på kartet, forteller eiendomsinvestor Kjell Berg (69)

Gjennom familieselskapet Bergan AS eier han 50% av Industriveien 13 AS, som er navnet på selskapet som nå skal utvikle den gamle Adressa-eiendommen.

-Det gamle Adressa-bygget byr på mange spennende muligheter, forteller prosjektleder Tore Havdal og eiendomsinvestor Kjell Berg.

Han har klare formeninger om hva som skal til for å trekke folk til boligprosjektet.

-Prosjektet vil representere noe helt nytt i måten å tenke bomiljø på. Gjennom sosiale møteplasser som kafe og pub, et intimt uteareal og innovative fellesskapsløsninger skal dette være et sted folk ikke bare skal kunne bo, men også leve.

Tidligere adm. dir i Heimdal Eiendomsmegling AS, Tore Havdal (55) fra Melhus, er prosjektleder for den planlagte utbyggingen. Han forteller at med meste ennå ligger i støpeskjeen.

-Slik det ser ut nå regner vi med å ha de første skissene klar før sommeren. De endelige tegningene vil ta noe lenger tid. I den forbindelse ønsker vi å invitere folk i nærområdet med på en innbyggerundersøkelse. Resultatet vil fungere som grunnlagsmateriale i den videre utviklingen.

-En matvarebutikk i bygget er et «must», forteller Tore Havdal (t.v.) og Kjell Berg. REMA 1000 er med i de videre planene.

-Dere stiller dere laglig til for hogg?

-Det vil alltid være delte meninger om byutviklingen. Nå har imidlertid folk som bor i området muligheten til å være med å påvirke. Vi hadde ikke satt igang denne undersøkelsen hvis det ikke var for at vi ønsket folks ærlige mening, understreker Havdal.

Spørreundersøkelsen er utarbeidet av LÉVA Urban Design i samarbeid med Norconsult, på oppdrag for Heimdal Gruppen AS som eier 45% av Industrivegen 13 AS.

Undersøkelsen tar ca. 10 minutter og kan gjøres HER. (Åpnes i nytt vindu)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: