-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Ny REMA 1000 har åpnet på Sandmoen

Håper å bli et naturlig stoppested for både nærmiljø, pendlere og trondhjemmere på vei til hytta.

- Annonse -

-Beliggenheten rett ved E6 er optimal. Man slipper lange avstikkere og det er lett å komme seg på og av motorveien.

Butikksjef Wictor Johnsen (47) viser oss rundt utenfor den nye REMA-butikken mens han peker og forklarer. Med en en plassering rett ved rundkjøringen til ESSO og Sandmoen kro er det ingenting å si på beliggenheten.

-Nesten uansett hvilken retning du kommer fra så vil det være kjapt å stikke innom. Dette er spesielt viktig med tanke på at stadig flere av oss handler matvarene på vei hjem fra jobb, forklarer Johnsen som forteller at han først kom inn i bildet for noen måneder siden.

Men selv om Jonsen er ny i rollen som REMA-kjøpmann, så har han lang fartstid i Reitan-systemet.

De siste ni årene har 47-åringen drevet både 7-Eleven på Værnes og Narvesen på Tiller Torget og City Syd. Men før Johnsen overlot stafettpinnen valgte han å ta med seg flere av de ansatte over til den nye REMA-butikken.

Wictor Johnsen (bildet) er fersk REMA-kjøpmann på Sandmoen. Han har tidligere drevet 7-Eleven på Værnes og Narvesen på Tiller Torget og City syd.

-Det å ha folk rundt seg som man kan stole på og som man vet har den rette serviceinnstillingen er utrolig viktig når man driver butikk. Får den som kommer innom oss et dårlig førsteinntrykk så kan det være det siste vi ser av akkurat den kunden.

Butikken på Sandmoen er den første REMA-butikken som er bygd med tanke på at dagligvarekjeden nå ikke lenger skal benytte eksterne varefremmere.

-Det at vi tar jobben med å sette ut varene selv gir de ansatte en helt annen oversikt over sortiment og varenes plassering i butikken. Vi vil også lettere kunne se om det er noe vi burde bestille mer av.

For er det noe REMA-kjøpmannen absolutt ikke ønsker så er det å si at han har gått tom for en vare.

-Om noen har kommet ens ærend for å kjøpe for eksempel grillmat og vi kun har noen få grillpølser igjen, så velger ikke kunden oss neste gang det skal gjøres innkjøp.

Den nye REMA-butikken på Sandmoen vil holde åpent fra 07 til 23 mandag til lørdag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: