Malin Bårdsgård Kulseth (22) tatt ut til «student-OL» i Italia

Skal representere Norge under ett av verdens største idrettsarrangement.

- Annonse -

Bårdsgård Kulseth er en av ti norske friidrettsutøvere som i juli vil sette kursen sørover til Italia og Universiaden.

Med utøvere fra over 170 land er Universiaden et av verdens største idrettsarrangement. Mesterskapet arrangeres annethvert år og er rettet mot unge idrettsutøvere som kombinerer toppidrett med studier.

-Malin vil få bryne seg på løpere helt i verdenstoppen. Mange av deltagerne under Universiaden er også med i OL. Vinneren av 100 meter for to år siden var for eksempel med på å vinne sølv på 4x100m stafett under OL, forteller trener Tore Bergan.

Trening

For det er nettopp på 100 meter Bårdsgård Kulseth skal representere Norge. I fjor løp 22-åringen inn på meget sterke 11,84 som er Midt-Norges 3. beste tid gjennom tidene for kvinner.

Malin Bårdsgård Kulset (bildet) satser på å treffe toppformen under Universiaden i Napoli i juli.

Den 22 år gamle selbujenta som begynte med friidrett først som 19-åring, jublet da beskjeden fra Norges Friidrettsforbund kom nå i helgen.

-Det å skulle løpe på San Paolo stadion vil bli en opplevelse for livet som jeg skal passe på å nyte skikkelig. Selv om jeg i vinter har slitt med noe sykdom, har jeg allikevel fått trent godt. I Selsbakk har vi en god sprintgruppe hvor vi matcher og utfordrer hverandre på hver eneste trening slik at vi kan yte det lille ekstra, forklarer Bårdsgård Kulseth.

Nå rettes alt mot å treffe toppformen den 8. juli.

-Vi skal nå legge en plan for treninger og stevner i juni slik at vi treffer på toppformen. Første stevne for sesongen blir BDO-lekene på Stjørdal den 2. juni. Vi jobber også mot å kunne løpe 100 meter under Bislett Games i midten av juni, forteller Bergan.

NB! For de som vil følge Bårdsgård Kulseth i Napoli så vil Eurosport ha sendinger fra friidrettsbanen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ