13 C
Trondheim
tirsdag, mai 26, 2020

Fretex-butikken på Heggstadmyra stenger dørene

Har hatt slitt med økonomien i lang tid.

Fretex-butikken på Heggstadmyra er én av i alt åtte Fretex-butikker som nå skal legges ned. Årsaken er sviktende omsetning.

– Vi har kommet i en situasjon vi har jobbet mye med å unngå, men vi må erkjenne realitetene og gjøre nødvendige tiltak. Dette er trist, men vi ser ingen annen løsning, sier Glenn Hole, daglig leder i Fretex Miljø AS.

Det er flere årsaker til den krevende økonomiske situasjonen. At stadig flere handler på nett er noe man har merket spesielt godt skriver Fretex i en pressemelding.

Selv om Fretex mottar gaver er det knyttet betydelige kostnader til transport, sortering, lønninger, markedsføring, husleie og strøm.

De åtte butikkene som de neste månedene vil legge ned virksomheten er: Sandvika, Ålesund, Kristiansand, Jørpeland, Madla i Stavanger, Strandgaten i Bergen, Tromsø og Heggstadmyra i Trondheim.

Butikkene på Nardo, Møllenberg og Fjordgata har hatt god omsetning og vil fortsette som før.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2,954FølgereLik

Siste saker:

Nå kan du bo i hageby på Tiller

-På utkikk etter enebolig eller leilighet i et bilfritt og barnevennlig strøk, omgitt av store grøntarealer? I Tiller Hageby er det fortsatt et tjuetalls boliger igjen for salg.