21.2 C
Trondheim
mandag, august 10, 2020

Vil rive trehus i Heimdal sentrum “snarest mulig”

Er redd de tomme bygningene skal tiltrekke seg "uønskede elementer".

Av Jan Vestre

Det er de hvite trehusene ved siden av den ubetjente Uno-X stasjonen utbygger Trym Bolig AS nå ønsker å få revet snarest mulig.  Noe av årsaken skal være at man frykter at de tomme lokalene skal tiltrekke seg “uønskede elementer”.

Trebygningene i Heimdalsvegen 3-3c er en del av et planområde som også innbefatter Heimdalsvegen 1 (Prix-bygget). Planforslaget har vært gjennom både offentlig ettersyn og høring, og er nå under sluttbehandling. Endelig reguleringsvedtak er imidlertid ennå ikke fattet.

Trym Bolig søkte den 24. juni om å få begynne rivingen men fikk avslag fra Byggesakskontoret da søknaden inneholdt mangler.

Heimdal sentrum er i transformasjon. Snart forsvinner trehusene i Heimdalsvegen 3. (Illustrasjon: Trym Bolig)

Da Heimdalsvegen 3b (tidligere Eva Brud) er regulert som “spesialområde for bevaring av bebyggelsen” måtte utbygger også søke om dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan.  Trym Bolig sendte den 11. juli inn en dispensasjonssøknad til Byggesakskontoret.

Det skal bygges rundt 80 leiligheter fordelt på tre blokker på det som i dag utgjør Heimdalsvegen 1-3. På gateplan er det planlagt kontor- og forretningslokaler.

Det skal bygges rundt 80 leiligheter i Heimdalsvegen 1-3 (Fotomontasje: Trym Bolig)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3,268FølgereLik

Siste saker:

Populært boligprosjekt i Kroppanmarka snart utsolgt

-Midt i blinken for alle som ønsker å bo landlig til men allikevel ha kort vei til barnehage, skole og kjøpesenter, forteller Petter Møllersen i Heimdal Eiendomsmegling.