-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Vil rive trehus i Heimdal sentrum «snarest mulig»

Er redd de tomme bygningene skal tiltrekke seg "uønskede elementer".

- Annonse -

Det er de hvite trehusene ved siden av den ubetjente Uno-X stasjonen utbygger Trym Bolig AS nå ønsker å få revet snarest mulig.  Noe av årsaken skal være at man frykter at de tomme lokalene skal tiltrekke seg «uønskede elementer».

Trebygningene i Heimdalsvegen 3-3c er en del av et planområde som også innbefatter Heimdalsvegen 1 (Prix-bygget). Planforslaget har vært gjennom både offentlig ettersyn og høring, og er nå under sluttbehandling. Endelig reguleringsvedtak er imidlertid ennå ikke fattet.

Trym Bolig søkte den 24. juni om å få begynne rivingen men fikk avslag fra Byggesakskontoret da søknaden inneholdt mangler.

Da Heimdalsvegen 3b (tidligere Eva Brud) er regulert som «spesialområde for bevaring av bebyggelsen» måtte utbygger også søke om dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan.  Trym Bolig sendte den 11. juli inn en dispensasjonssøknad til Byggesakskontoret.

Det skal bygges rundt 80 leiligheter fordelt på tre blokker på det som i dag utgjør Heimdalsvegen 1-3. På gateplan er det planlagt kontor- og forretningslokaler.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: