Se bilder fra åpen åpen dag ved Buenget barnehage (2019)

Læringsverkstedet Buenget barnehage arrangerte torsdag "Barnas Marked" til inntekt for fadderprosjekt i Sør-Afrika.

- Annonse -

Læringsverkstedet Buenget samler hvert år inn penger til et godt formål. I år har man valgt organisasjonen «Zulufadder».

Fadderorganisasjon ble startet av skuespilleren Mari Maurstad etter en tur til Sør-Afrika i 2004. Maurstad fikk oppleve hvordan barn som hadde blitt foreldreløse på grunn av Aids levde, og bestemte seg for å hjelpe.

Torsdag inviterte barn og ansatte ved Læringsverkstedet Buenget foreldre, søsken og besteforeldre til eget marked med kortreiste grønnsaker, hjemmebakte brød, egenrørt syltetøy og suppe. Mye suppe.

Både store og små koste seg med hjemmelaget suppe under «Barnas marked»

-Vi har laget 40 liter suppe med ingredienser fra egen kjøkkenhage. Det å lage mat på egenproduserte grønnsaker synes barna er kjempestas, forteller styrer Ruth Schrødter Bekkadal.

I tillegg til matmarked var det også laget et eget gjenbrukstorg hvor man kunne kjøpe brukte klær. Inne i barnehagen viste barna frem en teaterforestilling basert på Mari Maurstad sin første tur til Sør-Afrika.

Læringsverkstedet Buenget ble startet i 2003 og har i dag rundt 80 barn. Barnehagen har fokus på relasjonskompetanse og at alle har noen å leke med.

Barnehagen har en ung personalgruppe med 17 ansatte, hvor det er omtrent like mange menn som kvinner.

Læringsverkstedet Buenget har 17 ansatte hvor det er omtrent like mange menn som kvinner. -En bevisst satsing fra vår side, forteller styrer Ruth Schrødter Bekkadal (t.h.) Her sammen med Per Anders Arnsen (t.v.), Nora Heia og Chris André Høvik.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ