17.5 C
Trondheim
mandag, mai 23, 2022
- Annonse -

Skrekkentusiaster inviterer til åpent Halloween-hus

Frister med 100 m2 stor skrekklabyrint og kilovis med godteri.

Stadig flere nordmenn feirer Halloween. I en fersk spørreundersøkelse utført av YouGov oppgir hver fjerde spurte at man planlegger å markere dagen.

Og der vi i 2012 brukte rundt 135 millioner på kostymer og godteri, vil vi i år svi av nærmere 1.2 milliarder kroner. Flesteparten av de som feirer Halloween bruker mellom 100 og 500 kroner.

Alexandra Hansbakk (18) og faren Michael Almli (45) opererer imidlertid med helt andre budsjetter. De siste ti årene har de selverklærte skrekknerdene i Børsa brukt rundt 100.000 kroner på Halloween.

Denne gjengen inviterer til skrekk-labyrint i Børsa. Tør du ta deg en tur?

-Det begynte forsiktig med et par Europris-figurer på trappa og litt spindelvev i vinduene. Siden har det bare ballet på seg. Da vi satser på kvalitet fremfor billige plastgjenstander så har vi de siste årene valgt å bestille en del effekter fra USA, forteller Michael.

-I år innvier dere en egenbygget skrekk-labyrint på 100 m2. Noen vil kalle dette galskap.

-Ha-ha! Ja, vi ser den. Dette blir jo litt som de som pynter huset sitt med hundrevis av nisser før jul. Det er helt klart mye arbeid, men når vi ser hvor mye glede vi er med på å skape blant folk så er det verdt det, forteller Alexandra.

I år som i fjor så inviterer familien til åpent Halloween-hus mellom kl. 18 og 21. Det er gratis inngang og det vanker godteri for alle som gjennomfører skrekk-labyrinten.

Michael Almli (45) og datteren Alexandra Hansbakk (18) startet planleggingen av årets Halloween allerede 1. november i fjor. Her inspiserer de noen av dukkene som skal settes opp i forbindelse med årets skrekk-labyrint.

-Hvordan har «besøkstallene» vært?

-Det har vært over all forventning. I fjor var det lang kø da vi åpnet labyrinten i 18-tiden. I år har vi utvidet med 50m2 slik at det nå vil være plass til flere samtidig. Har man med små barn kan det kanskje være greit å være ute i god tid.

-Dette foregår i Børsa, men her kan også folk fra Trondheim komme?

-Å ja! her er alle hjertelig velkommen. Man tenker kanskje at Børsa er langt ute i huttiheita, men det er kun snakk om 20 minutter fra Heimdal sentrum, avslutter Michael og Alexandra.

HER finner du mer informasjon om arrangementet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ