Politiet ønsker tips om dashkamera og overvåkingskamera i dette området

Etterlyser opptak fra søndag 27. oktober 2019 i tidsperioden kl 08.00 – 12.00

- Annonse -

PRESSEMELDING

Kartlegger kamera i forbindelse med drapssaken på Lademoen

I forbindelse med drapssaken på Lademoen har politiet kartlagt overvåkningskameraer i nærområdet til åstedet. Det må tas høyde for at det fortsatt er kameraer som politiet ikke har identifisert.

Dersom det er noen som har, eller har kjennskap til, overvåkningskameraer innenfor det innringede området på kartet bes de ta kontakt med politiet. Det samme gjelder dersom noen med dashkamera har kjørt innenfor dette området den 27. oktober 2019 i tidsperioden kl 08.00 – 12.00.

-Som en del av en bredt anlagt etterforsking ønsker politiet å kartlegge bevegelser i nærområdet til åstedet. Dette kan blant annet hjelpe oss å identifisere personer som kan ha opplysninger som er relevante for politiet. Å sikre videoopptak er tidskritisk, og politiet velger derfor å gå ut på denne måten, sier politiadvokat Hans Vang.

Politiet kan kontaktes på telefon 73 48 94 00.

Politiet har frigitt navnet på offeret etter dødsvolden

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: