16.9 C
Trondheim
fredag, juni 5, 2020

POLITIET: – Lite som tyder på at elevene var i reell fare

Pågrepet 18-åring har i avhør opplyst at han ikke hadde til hensikt å opptre skremmende eller truende. Han blir nå fremstilt for lege.

PRESSEMELDING

18-åring pågrepet etter melding om bevæpnet person

Politiet mottok i dag, onsdag 11. desember 2019 klokken 10.57, melding om at det skulle befinne seg en bevæpnet person på Charlottenlund videregående i skole i Trondheim.

Personell i skoleadministrasjonen meldte bekymring til politiet på bakgrunn av at slik informasjon var distribuert i sosiale medier.

Politiet sendte umiddelbart patruljer til stedet hvor en 18–åring ble pågrepet i nærheten av skolens område. Han var på det tidspunktet iført militær bekledning og det ble funnet ammunisjon samt kniv på han.

18-åringen og flere vitner er avhørt ved politihuset i Trondheim i ettermiddag/kveld. Siktede har opplyst at han ikke hadde til hensikt å opptre skremmende eller truende ovenfor elever ved skolen eller øvrige tredjepersoner.

Gjenstandene skal ha vært medbrakt for fremvisning ovenfor bekjente. På bakgrunn av 18-åringens forklaring og det som ellers har fremkommet så langt, er det lite som tyder på at elever på skolen har vært i reell fare.

Siktede vil bli fremstilt for lege

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2,957FølgereLik

Siste saker: