-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022

Circle K Klett med nytt butikk- og kafékonsept

Frister med sunnere hurtigmat og eget kaféområde med 36 sitteplasser.

- Annonse -

Cirkle K Klett ble forrige uke en av de første store stasjonene nord for Dovre som rullet ut kjedens nye butikk- og kafékonsept – «New Store». Sentralt i det nye konseptet står en ny og sunnere hurtigmatmeny.

Undersøkelser viser nemlig at stadig flere nordmenn ønsker et sunnere og mer variert mattilbud når man ferdes langs veiene.

-Vi vil selvfølgelig fortsatt ha et stort utvalg av både pølser og burgere. Det nye er at man nå kan velge mellom mange andre matretter som nachos, wraps, sandwicher og salater, forklarer innehaver og daglig leder Roger Svaan.

Circle K Klett har fått et helt nytt spiseområde med hele 36 plasser.

Svaan er tredje generasjon i slekta som driver egen bensinstasjonstasjon. Han forteller at det å drive bensinstasjon er noe helt annet i dag enn da han i 1992 tok over stasjonen sammen med sin far.

-Da vi tok over stasjonen på Klett hadde man kun et mindre utvalg med sjokolade bak disken. Ute i selve butikken gikk det stort sett i motorolje, vindusviskere og annen bilrekvisita. I dag har imidlertid kundene helt andre behov og forventninger, forklarer Svaan

Med den nye ansiktsløftningen har Circle K Klett nå fått et splitter nytt kaféområde med ikke mindre enn 36 sitteplasser. Også dette er en naturlig utvikling forteller Svaan.

Butikken ved Circle K Klett har fått en skikkelig ansiktsløftning.

-Stadig flere av våre kunder kjører el-bil. Disse vil gjerne sitte godt i trivelige omgivelser mens de venter på at bilen lades. Mange ønsker også å benytte anledningen til å få i seg et måltid – enten det nå er snakk om frokost, lunch, middag eller kveldsmat.

Når det gjelder lading så har Cirkle K Klett i dag 18 ladestasjoner til Tesla og 2 ordinære ladestasjoner.

-Vi kommer snart til å etablere to nye ordinære ladestasjoner. Nærmere sommeren regner vi med å få på plass våre første super-hurtigladere, forteller Svaan som avslutter med å si at Cirkle K Klett fortsatt holder åpent 24 timer i døgnet – året rundt.

Circle K Klett rullet forrige uke ut kjedens helt nye butikk- og kafékonsept.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: