22 C
Trondheim
fredag, juni 5, 2020

/

Brukte alpinbakken som festplass

Søppel og ølbokser fløt i Stokkanbakken.

Av Jan Vestre

Flere personer har i helgen benyttet Stokkan Alpinbakke som festplass. Det skal også ha blitt gjort hærverk på en av benkene utenfor kiosken.

-Vi fikk melding søndag formiddag fra en far som skulle opp i bakken for å ake sammen med datteren sin. Det var et trist syn som møtte dem, forteller styreleder i Stokkan Alpinklubb Rune Haukås.

Haukås forteller at klubben har valgt å ikke anmelde forholdet.

-Vi er selvfølgelig lei oss for det som har skjedd, men vi ønsker ikke å lage noen større sak ut av det. Forhåpentligvis er det noen som nå går rundt med dårlig samvittighet og som ikke vil gjøre dette igjen.

Det fløt med søppel og ølbokser etter helgens festing i Stokkanbakken (Foto: Stokkan Alpinklubb)

Styrelederen sier at klubben heller ikke ønsker noen ryktespredning på sosiale medier.

-Jeg gikk flere runder med meg selv før jeg la ut bildene på Facebook. Med alle restriksjonene som nå er, så er det nok en vanskelig tid for mange. Vi trenger ikke å gjøre situasjonen verre med at vi begynner å henge ut hverandre på nett, sier Haukås.

Stokkan Alpinklubb har i dag rundt 500 betalende medlemmer. Mesteparten av arbeidet i klubben skjer på frivillig basis. Også vedlikeholdet av alpinbakken.

-Stokkan Alpinklubb ønsker at Stokkanbakken skal være åpen for alle. Det er imidlertid snakk om frihet under ansvar. Det eneste vi forlanger er at man rydder opp etter seg.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste saker:

2,957FølgereLik