Slik blir den nye flerbrukshallen

Tre etasjer med treningsflater, kantineområde, garderober, trimrom, cageball og kontorlokaler.

- Annonse -

Ranheim IL har i tre år jobbet for å få på plass en flerbrukshall i tilknytning til eksisterende idrettsanlegg. Nå har Byggesakskontoret godkjent rammesøknaden.

Noe av det som har gjort at arbeidet med en ny hall har trukket ut i tid, har vært usikkerhet rundt finansieringen og kostnader knyttet til fjerning av urene masser i grunnen.

Den nye flerbrukshallen og vil ha et «fotavtrykk» på 2 600 m2 og skal bygges på parkeringsplassen ved kunstgressbanene. Hallen vil ha tre etasjer i tillegg til en parkeringskjeller med plass til 75 biler.

I tillegg til ulike treningsflater vil hallen også inneholde garderober, trimrom, cageball, kantineområde og kontorlokaler.

Det har blitt jobbet mye med de visuelle kvalitetene, herunder materialvalg og utforming  (Tegning: Backe Idrettsbygg AS)

Ranheim IL har inngått kontrakt med entreprenørfirmaet Backe AS som står for planleggingen av prosjektet. Selskapet skriver i rammesøknaden at det har blitt jobbet mye med de visuelle kvalitetene og med å tilpasse hallen til omgivelsene rundt.

Da terrenget i området er flatt så har tiltaket blitt senket med én etasje fra opprinnelige planer. Takflatene er videre delt opp i forskjellige vinkler for å bryte opp fasadene og volumet.

Det er benyttet forskjellige materialer i grunnetasjen og øvrige plan for å unngå et monotont uttrykk. Materialbruken spiller på omgivelsene som i stor grad benytter seg av ubehandlet trekledning.

Den nye flerbrukshallen vil bli liggende på dagens parkeringsplass ved kunstgressbanene. (Tegning: Backe Idrettsbygg AS)

Adkomst til hovedinngang til hallen vil skje fra Ranheimsfjæra på vestsiden av bygget, mens adkomst til parkeringsplass og parkeringskjeller vil skje fra Ranheimsfjæra på østsiden av bygget.

Ranheim IL og Backe AS får skryt fra kommunen for et «gjennomtenkt prosjekt med stor grad av hensyn til både byggets karakter og både brukere og ansattes behov.»

Byggeprosjektet betinger at det blir gitt nødvendige lånegarantier fra kommunen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ