10.6 C
Trondheim
fredag, juli 10, 2020

Kaféverten Erik (56) trosset koronakrisen

To dager etter åpningen måtte heimdalingen Erik Strøm og samboer Trine Johanson stenge kaféen.

Heimdalingen Erik Strøm (56) måtte stenge da korona-krisen slo inn.

–Jeg trodde det bare skulle vare et par dager, forteller han til Heimdalsbladet.

Nå har imidlertid gjenåpningen startet for lengst, om enn noe redusert, for alle forordninger blir fulgt til punkt og prikke. Det betyr færre stoler og bord – og gjester – for å tilfredsstille kravene til smittesikkerhet.

–Det er synd for folk har virkelig presset på for å komme inn. Jeg føler vi har truffet vårt publikum godt her på Heimdal. Det er alle typer folk, fra ungdommer til eldre, forteller Strøm.

Det er bare korona-stoppen som har hindret Stasjonscaféen fra å ha fulle hus nå i vår. Bildet er fra åpningsdagen 11. mars.

Stasjonscaféen vil få en menyprofil som er preget av tradisjonsmat når forholdene er blitt mer normalisert igjen, forteller Strøm.

– Jeg tror Heimdal blir en god matplass på lengre sikt. Bydelen er full av serveringssteder som alle har sin spesialitet. Det er allerede mange, men jeg tror det er plass til enda flere, sier han. Vi skal ihvertfall bidra til et godt mattibud her oppe på platået.

Erik Strøm er utdannet kokk og har med seg samboeren Trine Johanson og tre
personer til i ansatte-staben som skal betjene kafégjestene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

LES OGSÅ

PÅ FORSIDEN NÅ