-11 C
Trondheim
søndag, november 28, 2021
- Annonse -spot_img

Fiskebutikken på Heimdal får dobbelt så store lokaler

Nå snuser fiskehandleren på mulighetene for uteservering fra neste sommer.

Det er Morten Stenersen som i dag driver den tradisjonsrike fiskebutikken hvor det har vært drevet utsalg i over 70 år.

Stenersen overtok driften i 2007 og leier lokaler av sine foreldre som er gårdeiere gjennom selskapet Søbstadveien 4 AS.

Da Jens Hoff garn & mote oppgav leieforholdet i nabolokalet i mai var Stenersen klar til å utvide butikk- og produksjonslokalene sine.

–Vi har lenge hatt behov for mer plass, sier han, både til produksjon, som foregår i kjelleren, og salg over disk, forklarer fiskehandleren.

INNBYDENDE FISKEDISK Folk kommer fra hele byen for å kjøpe fisk og fiskeprodukter fra Morten Stenersen og Fiskhandler’n Heimdal AS, som er
populær som aldri før

Fiskebutikken skal nå inn med en ny stor disk, flere kjøleskap og større frysebokser.

–Vi har en 5-meters disk i dag, nå kommer snart 4 meter i tillegg. Dermed kan vi produsere mer, og forhåpentligvis selge mer, smiler han.

Morten Stenersen har også kastet blikket på utearealene og ser for seg gode muligheter til uteservering til neste sommer.

Kommunen og gårdeierne ønsker å fjerne parkeringsplassene og legge til rette for et hyggelig torg i starten av Søbstadvegen.

– Med så dyktige medarbeidere som jeg er så heldig å ha, skal vi utvide sortimentet. Kristine er mester i å lage bacalao, fiskegrytter og alle slags fiskeretter, så det vil vi
produsere mere og flere varianter av, lover Stenersen.

Stenersen regner med å bli ferdige med utvidelsen i løpet av juli.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ