19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Bilpleiefirma selger el-sykler som varmt hvetebrød

I løpet av første halvår rullet over 200 el-sykler ut av porten hos Ren Bil Trondheim AS på Flatåsen.

–Ideen til å utvide «varesortimentet» fikk vi i fjor. Vi har over 2000 kvadratmeter å boltre oss på, hvor en del av arealet alltid er ledig til andre formål. Da kompanjongen har vært en ivrig syklist i en årrekke tenkte vi el-sykler kunne være midt i blinken, forteller daglig leder Ståle Berg hos bilpleiefirmaet Ren Bil Trondheim AS på Flatåsen.

Firmaet bestemte seg for å satse og kjøpte på vårparten inn en container med 300 elsykler fra Kina.

–Kvaliteten har vært svært god. Vi har omtrent ikke hatt reklamasjoner til tross for at
mange av syklene vi har solgt har vært beregnet til hard bruk i løyper og utmark. Det har mest vært justeringer og mindre reparasjoner som uansett går på garantien, forteller deleier og styreleder Thomas Løvbugt.

Løvbugt forteller at det finnes el-sykler til all slags bruk, og at de fleste av syklene kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

FULL SERVICE I 2 ÅR: Thomas Løvbugt (bildet) klargjør en elsykkel. Det gis en siste finstilling av gir og bremser. 2 års full service er inkludert forteller han.

-Ulike dekk og forskjellige motorstørrelser gjør at alle kan få en elsykkel man føler passer eget brukt og forutsetninger. For de som ønsker å ha med elsykkelen på tur finnes det også sammenleggbare sykler, forklarer Løbugt.

De siste årene har det i Norge vært en tilnærmet eksplosjonsartet vekst i salget av elsykler.

-Dette med å kunne ha en liten motor som hjelper til i oppoverbakker og tunge strekninger har gjort at flere enn før nå kommer seg ut på tur. For min egen del så fikk sykkelinteressen et kraftig oppsving etter at jeg begynte å teste ut elsykler, forteller Berg som legger til at han på få måneder har gått ned 11 kilo.

Løvbugt forteller at man nå har hallen full av tøffe og kule sykler for enhver smak.

-Her er det noe for de fleste. Ønsker man det «lille ekstra» så kan syklene styles og merkes etter eget ønske. Det følger også med 2 års full service slik at alle skal være trygg når man går til anskaffelse av ny sykkel, avslutter Løbugt.

- Annonse -

LES OGSÅ