-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Boots Apotek har etablert seg på Tiller

Har kopiert suksessen fra Saupstad og etablert seg i lokalene til REMA 1000.

- Annonse -

Med nyetableringen på Tiller har Boots nå åtte apotek i Trondheim. Apoteket på Tiller blir forøvrig det fjerde apoteket i handelsområdet ved City Syd.

Apoteker Gloria Antobreh Nketiah (30) mener imidlertid det er rom for flere aktører på Tiller.

-Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra folk som er glad for at vi nå har etablert oss på Tiller. Boots har nemlig en del helsetjenester og produkter som ikke tilbys av de andre kjedene, noe som har gjort at mange har dratt til Saupstad og Heimdal for å få tak i det de trenger, forteller Nketiah.

Når det gjelder helsetjenester så tilbyr Boots ifølge Nketiah både føflekkscanning, medisinstart, inhalasjonsveiledning, blodtrykksmåling, klamydiatest, multidose og vaksinering.

Som eneste apotekkjede i Norge har Boots en egen bandasjistavdeling, hvor man har spesialisert seg på produkter innen blant annet stomi, inkontinens, kateter, ernæring og sårbehandling.

-Som eneste apotekerkjede har Boots en egen bandasjistavdeling, forteller distriktsansvarlig sykepleier for Boots Apotek Arthur O. Rørset (43). Her sammen med apoteker Gloria Antobreh Nketiah (30) og spesialsykepleier Elin Bolland Stellander (42)

-Avdelingen går under navnet «Boots HomeCare» og har rundt 40 sykepleiere med spesialkompetanse innen ulike områder. Skulle man oppleve utfordringer knyttet til bruk av utstyr så kan disse kontaktes på telefon for råd og veiledning, forteller distriktsansvarlig sykepleier for Boots Apotek Arthur O. Rørset (43)

Nketiah sier apotekkjedens egen hudpleieserie også er noe som får folk til å velge Boots.

-Det er gjerne sånn at når man først har funnet et hudpleieprodukt som man liker, så bruker man kun dette. «No7» er en hudpleieserie utviklet av Boots’ egne hudeksperter og har flere prisvinnende produkter, forteller hun.

Nketiah forteller også at man i løpet av høsten vil kunne tilby kundene sine drop-in timer på influensavaksinering.

-Sertifiserte farmasøyter har rekvireringsrett for influensavaksine. Det betyr at våre kunder komme til Boots for å ta vaksinen uten å måtte ta turen innom legen først. Vi på Boots Apotek Tiller gjennomgår nå den nødvendige opplæringen for å bli sertifisert til nettopp dette, avslutter Nketiah

Boots Apotek Tiller holder åpent alle hverdager mellom 09 og 18, og lørdager mellom 10 og 16.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ