-2.2 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Her får Jeanette (28) og Lise (52) helsebutikken hjem i egen stue

Forrige måned åpnet helsebutikken "Enkelt & Bedre" dørene i Heimdalsvegen 8. Nyetablering har på kort tid rukket å skape begeistring i nærmiljøet.

- Annonse -

Heimdalsbladet skrev før sommeren om Beate Thorstensen (32) og Elin Hanger (50) som begge hadde mistet jobben og som planla å åpne egen butikk i Heimdal sentrum.

Nå er de to gründerne godt i gang med satsingen. Forrige uke var Thostensen ute på sitt aller første «hjemmebesøk».

-Som nystartet i en tøff bransje er det viktig å kunne tilby det «lille ekstra». Vi tror hjemkjøring og presentasjon av ulike varer er en slik ting, forklarer Thorstensen mens hun rusler opp Rødstilkvegen på Kattem.

Thorstensen har denne formiddagen avtalt å komme innom Lise Høvik (52) som etter 34 år i Posten med mye gåing og ståing på hardt underlag, har hatt sine plager både med føtter, knær og rygg.

Etter at avdelingen hun jobbet i nylig ble flyttet til Oslo, står Høvik for tiden uten fast jobb. 52-åringen føler dette er en god anledning til å begynne å ta litt bedre vare på seg selv.

-Jeg har opp gjennom årene prøvd prøvd ut ulike produkter med blandet resultat. Det er ikke fritt for at det har vært flere regelrette bomkjøp. Å få produktene presentert hjemme i egen stue på denne måten er jo helt fantastisk, forteller Lise som for anledningen har invitert datteren Jeanette Høvik-Aune (28) på besøk.

Jeanette Høvik (28) og moren Lise Høvik-Aune (52) bor begge på Kattem. De synes det er flott at det har kommet en ny helsebutikk på Heimdal.

Som småbarnsmor er det travle dager for Jeanette selv om også hun for tiden står uten fast jobb.

-Jeg går mye turer og trener en del på 3T. For meg handler det mer om velvære enn om ulike helseplager, forklarer Jeanette mens hun studerer ett av fotmassasjebadene Thorstensen har tatt med.

-En god fotmassasje kan hjelpe både mot stress, søvnproblemer og på blodsirkulasjonen. Går man mye i jobben kan fotmassasje være god restitusjon, forklarer Thorstensen.

Lise og Jeanette, som begge har bodd på Kattem i to år, synes det er flott at det har kommet en ny helsebutikk i nærmiljøet.

-Heimdal trenger absolutt flere småbutikker som dette. Det er ofte der man får den beste servicen. Heimdal sentrum blir litt kjedeligere uten disse butikkene, slår Lise fast.

«Enkelt og Bedre» finner du i 1. etg i Heimdalsvegen 8 i de tidligere lokalen til FIX Skjønnhet & Velvære som nå ligger i Ringvålvegen 8. Butikken har også en egen nettbutikk hvor man kan bestille på nett og hente varene i butikk.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: