22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Tiller har fått landets mest moderne Europris-butikk

Inviterer til nyåpning torsdag 24. september klokken 09.00

Europris-butikken på Tiller har blitt ny. Etter å ha vært stengt i 16 dager er det nå klart for nyåpning.

Førstkommende torsdag står butikksjef Thor Magne Storli og hans 17 medarbeidere klare til å vise fram den 1900 kvadratmeter store butikken i ny drakt.

-Kundene har all grunn til å glede seg. Butikken har den fått en mye bedre lay-out hvor de enkelte varegruppene blir tydeligere adskilt. Vi får vist frem varene på en bedre måte, og det blir lettere for kundene å orientere seg. Handleopplevelsen blir rett og slett mye bedre, forklarer Storli.

For etter nyåpningen vil butikken på Tiller nemlig være en av de mest moderne blant alle landets 265 Europris-butikker.

Storli har vært i Europris siden 2009, og som butikksjef fra 2015. Han kom til Europris fra ICA/Maxi, og har vært 28 år i varehandelen – fra han var 23.

-Jeg trives med det vekslende livet i Europris hvor det alltid er en eller annen «sesong» med egne sesongvarer å forholde seg til. Her på Tiller går det aller mest av vask- og hygieneprodukter, i tillegg til sesongprodukter og tilbudsvarer. Med naboer som XXL, Power og Kiwi, er vi mange populære forretninger som sammen med oss trekker kunder hit til Tiller, forteller butikksjefen.

Tall fra Kvarud Analyse viser at Europris i 2019 vokste mer enn markedet for øvrig. Lavpriskjeden hadde en total vekst på 6,4% mot 1,3% for markedet samlet.

-Europris har slått markedet hvert eneste år de siste 14 årene, og ut fra de positive tilbakemeldingene kundene gir oss på konseptet, våre nye og moderniserte butikker, er det ingen grunn til at den trenden ikke skal fortsette, avslutter Storlig som lover flere gode tilbud i forbindelse med nyåpningen.

- Annonse -

LES OGSÅ