-0 C
Trondheim
mandag, november 30, 2020

13 år gammel gutt siktet for overgrepet mot 6 år gammel jente

Den siktede har ingen tidligere relasjon til jenta.

PRESSEMELDING

Oppdatering i saken: Politiet har innbragt antatt gjerningsperson

Politiet fikk fredag 23. oktober kl.14:40 melding om at en jente på snart seks år ble stoppet av en mann og utsatt for en seksuell handling da hun var på vei hjem skolen.

Politiet har i dag innbragt en 13 år gammel gutt. Han er siktet etter straffelovens paragraf 299, voldtekt av barn under 14 år. Den siktede har ingen tidligere relasjon til jenta.

Politiet har etterforsket bredt hele helga. Gjennom etterforskningen av elektroniske spor, videoovervåkning og vitneforklaringer, ble det avdekket at denne gutten hadde vært i området i tidspunktet handlingen skjedde.

Den siktede har vært i avhør hos politiet søndag formiddag.

-På bakgrunn av dette ble han tatt inn av politiet og avhørt. I avhør har han knyttet seg til åstedet på det aktuelle tidspunktet, men han ønsker ikke i dag å forklare seg mer om det som skjedde, sier Bente Bøklepp, politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

-Politiet fortsetter etterforskningen og det gjenstår endelig analyse av tekniske funn, elektroniske spor og avhør, også av den siktede, og vi mener vi har funnet riktig gjerningsperson, sier Bøklepp

Siden den siktede er under den straffbare lavalderen på 15 år, vil han bli fulgt opp videre av barnevernet.

-Det har kommet veldig mange tips i saken og folk har gitt oss viktig overvåkingsmateriale. Vi vil takke alle som har hjulpet oss med informasjon, sier Bente Bøklepp, politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

Etterforsker voldtekt av 6 år gammel jente på vei hjem fra skolen

Politiet ber alle som var utendørs i området fra Breidablikk skole - Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom kl. 14.00 og kl.15.00 fredag 23. oktober om å melde seg for politiet på tipstelefon 73 48 94 00

Siste saker:

font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;