13.2 C
Trondheim
søndag, september 25, 2022
- Annonse -

Arrangerte Halloween-kino for 120 barn og voksne

På Byneset ble årets skumleste kveld markert med "Adams Family" på storskjerm utenfor Rye skole.

- Annonse -

-I et år hvor det meste har blitt avlyst så var det ekstra kjekt når vi kunne gjøre noe for barn og unge på Halloween. Dette er jo en dag mange har gledet seg til, forteller Ina Cecilie H. Olufsen i «Fillerya».

Organisasjonen som har som mål å skape ulike møteplasser på tvers av generasjonene, mottok tidligere i år prisen som «Årets barnefilmklubb»

-Vi har lenge ønsket å gjenskape noe av den gode gammeldagse bygdekino-opplevelsen. Tanken var at barn og unge skulle slippe å reise helt til sentrum for å se film sammen med andre.

Og at tilbudet har blitt satt pris på bygda er det ingen tvil om. Stort oppmøte var det også på Halloween-kinoen.

«Fillerya» består av en rekke frivillige ildsjeler på Byneset. Her representert ved f.v. Marthe Krogstad, Nina Bäcklund, Anders Sæterhaug og Ina Cecilie H. Olufsen.

-Selv om det hadde vært plass til flere i skolegården, så var vi på grunn av smittevernhensyn nødt til å sette et tak. Vi delte også de som kom inn i grupper, enten det var snakk om familier eller klassekamerater. Før vi startet flmen hadde vi en gjennomgang av smittevernreglene på storskjerm, forklarer Olufsen som passer på å rette en takk til trondheimsfirmaet Medialab.

-Medialab ga oss en veldig «snill» pris på leie av storskjerm og teknisk utstyr. Uten denne støtten hadde vi ikke hatt muligheten til å invitere til gratis Halloween-kino.

Fillerya består i dag av 5 styremedlemmer og en rekke frivillige.

-Vi har mange planer for året som kommer så vi ønsker oss flere frivillige som vil være med å skape et levende nærmiljø her på Rye, avslutter Olufsen.

HER finner du Fillerya på Facebook.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: