-0.8 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Slik blir Shell-stasjonen i Klettkrysset

Skal kapre kunder med egen park og utvidet mattilbud.

- Annonse -

Det er på den såkalte «Trekanttomta», midt mellom E39 og E6, at den nye energi- og bensinstasjonen etter hvert vil komme.

Tomta var lenge aktuell i forbindelse med flytting av kontrollstasjonen på Sandmoen, men Statens vegvesen måtte etter hvert skrinlegge planene. I fjor vår ble det imidlertid etablert en innfartsparkering på deler av tomta.

-Vi legger opp til å starte med de første grunnarbeidene nå før årsskiftet. Når vi kan åpne i 2021 vil blant annet avhenge av hvordan vinteren blir, forteller senior regionsjef hos St1 Norge Frode Nordskag.

Regionsjefen har denne formiddagen tatt med seg retailer Torkel Schive og butikksjef Kjetil G. Lund for å besiktige den byggeklare tomta ved trafikknutepunktet i Trondheim sør.

-Når man kjører forbi på E6 så får man egentlig aldri noe særlig inntrykk av størrelsen på tomta. Det er først når man svinger av inn på området at man ser hvor stor plass vi faktisk har å rutte med, forklarer Nordskag fornøyd.

Den nye Shell-stasjonen på Klett sett fra E6 (Illustrasjon: Selberg Arkitekter)

For god plass er noe man vil trenge.

I tillegg til et stort antall ladestasjoner og pumper for både småbiler og truck-kunder, skal det nemlig opparbeides en egen park med sittegrupper, lekeapparater, belysning og et  insektshotell.

Det skal også bygges en frittstående vaskehall og et utendørs selvvaskeanlegg.

-Stasjonen på Klett vil representere en ny type generasjon stasjoner hvor det legges stor vekt på treverk og lyssetting. Den vil få samme utformingen som den nye stasjonen ved E18 i Tvedestrand som åpner i disse dager, forteller Nordskag

Men det er ikke bare på den visuelle utformingen den nye stasjonen på Klett skal markere seg skal vi tro retailer Torkel Schive.

-Vi skal bli store på mat. Både når det gjelder hurtigmat, bakervarer, påsmurte varer og ikke minst helse- og vegetarmat som blir stadig mer populært. Vi vil legge opp til samme mattilbud som ved stasjonen på Orkanger som i dag er den største matstasjonen i hele Shell-systemet i Norge

I tillegg til nevnte Shell-stasjon på Orkanger, driver Schive i dag også fire andre Shell-stasjoner i Trondheim i tillegg til Shell-stasjonen på Kyrksæterøra.

Retailer Torkel Schive (t.v.), butikksjef Kjetil G. Lund og regionsjef i St1 Norge Frode Nordskag, var nylig og inspiserte tomta hvor den nye Shell-stasjonen på Klett skal bygges.

Til å være med å drive den nye stasjonen på Klett har Schive fått med seg Kjetil G. Lund som i vår tok over som butikksjef ved Shell i Elgeseter gate.

Lund som begynte karrieren som ekstrahjelp ved siden av studiene i 1995, har senere hatt flere roller i Shell-systemet. Han ser frem i mot åpningen av den nye stasjonen på Klett.

-Det kommer til å bli veldig spennende. Det vil bli en stasjon med mye og jevn trafikk døgnet rundt så her vil det være nok å henge fingrene i, smiler Lund som tar sikte på å begynne rekrutteringen litt inn på nyåret.

(Illustrasjon: Selberg Arkitekter)

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ