-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
-Annonse-spot_img

Gutt skal ha blitt forsøkt tatt med i bil på Heimdal

Nå etterlyser politiet vitner

OPPDATERING KL. 20:30  Politiet ønsker å kommer i kontakt med et kvinnelig vitne som skal ha kommet fornærmede til unnsetning.


 

-Det er foreløpig ingen mistenkte i saken og politiet ønsker fortsatt flere tips om eventuelle vitneobservasjoner og videopptak fra nærområdet, sier Anne Haave politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk i går ettermiddag melding om at en mindreårig gutt hadde blitt forsøkt tatt med i en lys kassebil eller van, av ukjente gjerningspersoner. Det er politiet selv som skriver dette i en pressemelding.

Hendelsen skal ha skjedd i krysset mellom Industriveien og Sivert Thonstads vei på Heimdal, mellom kl. 15.00 og 16.00, torsdag 12. november.

-Det var foreldrene til gutten som ringte politiet og sa at han hadde blitt forsøkt kidnappet av flere ukjente personer som befant seg i en lys varebil eller van, sier politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Saken etterforskes etter straffelovens paragraf 254 som omhandler frihetsberøvelse.

Politiet har foretatt rundspørring i området, innhentet videoovervåkning og fortsetter etterforskningen gjennom helgen. Det er også gjennomført tilrettelagt avhør av den fornærmede.

Om noen har opplysninger i saken, bes disse kontaktet politiet via nettside tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.

PÅ FORSIDEN NÅ

ANNONSE: