-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Har åpnet ett av byens største minilager på Tiller

40 videokameraer skal sørge for sikkerheten.

- Annonse -

Det er selskapet Iboks Minilager AS som nå har åpnet det som er ett av byens største minilager i Østre Rosten 113 på Tiller.

Selskapet som eies av Bryo AS (40%), Lord Eiendom AS (40%) og Nordenfjeldske Eiendomsforvaltning AS (20%) åpnet tidligere i høst et annet minilager i Fossegrenda.

Minilageret på Tiller har 340 lagerrom i størrelser fra 1 til 38 kvadratmeter.

-Det høres kanskje lite ut med 1-2 kvadratmeter, men mange blir overrasket når de ser hva man faktisk får plass til. I de minste lagerrommene er det god plass til både sykler, skiutstyr eller noen pappesker, sier Chris Lillejord i Iboks Minilager AS

Nødvendige løfte- og transporthjelpemidler er tilgjengelige, forteller Chris Lillejord (bildet)

Ifølge Lillejord så er folk på flyttefot en viktig kundegruppe.

-Mange som skal flytte har ofte behov for et sted å mellomlagre ting. Så er det de som har flyttet til leiligheter med mindre bodplass, og som trenger et permanent lagerrom til dekk, hagemøbler og slike ting.

En annen kundegruppe som går igjen, forteller Lillejord, er håndverkere som trenger et sted å lagre verktøy og materiell, og salgsrepresentanter som vil ha et tørt og trygt sted å lagre ulike vareprøver.

-All innkjøring skjer med «drive-through» slik at man slipper å bære ting gjennom hele bygget. Alle leietakere får en unik adgangskode til porten i tillegg til sin egen lås til lagerrommet, forklarer Lillejord.

Sikkerheten ved det nye minilageret er ivaretatt med ulike låssystemer og hele 40 videokameraer som overvåker kontinuerlig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ