-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Familiebedrift på Heimdal på liste over firma med størst vekst

EuroCash Heimdal inntar andreplassen på Sparebank 1 SMNs liste over trondheimsbedrifter med størst vekst de tre siste tre årene.

- Annonse -

Listen er basert på rent objektive kriterier med innleverte regnskap i som eneste fasit.

Utvelgelsen er gjort ut fra lønnsom vekst i perioden 2017-2019, og gjelder for detaljhandelsbransjen inkludert engros og agentur, men med unntak av motorvogn.

De som er blitt kvalifisert, blir så rangert etter omsetningsveksten man hadde i fjor. Familiebedriften Euro-Cash Heimdal, inntar 2. plassen på lista.

Butikken i Ringvålvegen 14 eies og drives av familien Iqbalzadeh. Firmaet ble startet i 2017, og kunne etter bare et halvt års drift notere seg for en omsetning på 5,56 millioner kroner.

Det er plass til mye frukt og grønnsaker under tak utendørs hos Euro-Cash i Ringvålvegen på Heimdal.

I 2018 nådde butikken 18,2 millioner kroner i omsetning. I fjor endte omsetningen på 27,7 millioner kroner, uten antydning til røde tall noe sted.

-Vi har faste kunder fra store deler av Trondheim. Vi har også mange som kommer helt fra Stjørdal for å handle, forteller Mustafa Iqbalzadeh som legger til at man satser på et bredt utvalg matvarer.

–I tillegg til alle de nordmenn som er kunder her hos oss, skal vi også tilfredsstille men folk fra Øst-Europa, som Polen og Russland, i tillegg til folk fra Iran og India. For å få til dette har vi en ansvarsfordeling hvor de ansatte har et visst antall hyllemeter å passe på. Noen har tørrvarer, en annen har kjøttet, og en er flink med asiatiske varer, avslutter Iqbalzadeh

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: