-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022
- Annonse -

Trondheim Bilsenter har flyttet til Sandmoen

-Her vil vi forhåpentligvis bli værende en stund, smiler innehaver Ove Lutdal som de siste 40 årene har drevet bruktbilutsalg flere steder i byen.

- Annonse -

Trondheim Bilsenter flyttet i begynnelsen av desember inn i nye lokaler i Sandmoflata 2.

Bruktbilfirmaet eies og drives av Ove Lutdal som for 40 år siden startet opp i Sandgata i Trondheim sentrum med firmaet Norsk Autoimport.

Etter noen år i Sandgata flyttet Lutdal virksomheten til Leuthens Frøhandel i Thonning Owesens gate, før han noe senere kjøpte O. Kvande-bygget i Travbaneveien.

Her ble Lutdalværende i noen år før han solgte bygget til Adserø Bil og flyttet virksomheten til Fossegrenda. Nå er bruktbilforretningen altså på plass i nye lokaler igjen. Bygget har Ove Lutdal kjøpt sammen med sin bror Bjørn Lutdal som driver Cabo AS,

Trondheim Bilsenter AS hadde i fjor en omsetning på rundt 60 millioner og et resultat før skatt på nærmere 6 millioner kroner.

-Vi er heldige som har opparbeidet oss mange faste kunder. Vi har flere som har kjøpt over 20 biler hos oss, forteller Lutdal som kan notere seg for rundt 10000 solgte biler i de årene han har holdt på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ