9.7 C
Trondheim
fredag, april 16, 2021
- Annonse -

Overrasket med juleribbe på “drive-trough”

Det ble en annerledes juleavslutning for medlemmene i Songlaget Våren. (SE VIDEO)

- Annonse -

SE VIDEO FRA ARRANGEMENTET

Torsdag kveld avholdt Songlaget Våren ved dirigent Elin Valvatne, sin faste førjulskonsert ved Byneset helse- og velferdssenter. På grunn av koronaen måtte beboerne i år følge konserten fra vinduene.

-Førjulskonserten har vært fast tradisjon i mange år, så dette var vi veldig glad for at vi fikk til også i år. Vi vet at det er mange eldre som ser frem til at vi skal komme å synge, forteller leder av koret Bitten Tøndevold.

Det som også har vært fast tradisjon har vært at korets medlemmer etter konserten har kjørt til Rye for å kose seg med god julemat og sosialt samvær.

Men selv om arrangementet på Rye måtte avlyses skulle det allikevel bli en råd med julematen. Uten at kormedlemmene viste noe på forhånd hadde styret i songlaget lagt opp til “drive-through” ved Spongdal skole.

-Vi hadde allerede bestilt julemat for femti personer fra bydelskaféen her på Spongdal og følte ikke at vi kunne avbestille. Derfor bestemte vi oss for å kopiere McDonalds, smiler Tøndevold.

Beboerne ved Byneset helse- og velferdssenter måtte følge førjulskonserten til Songlaget Våren fra vinduene.

Kormedlemmene fikk etter konserten beskjed om å møte opp på parkeringsplassen ved idrettshallen før de ble loset gjennom en fakkelopplyst løype rundt skolebygget.

I skolegården ble fjorårets julekonsert vist på “storskjerm” noe kormedlemmene så ut til å sette stor pris på. Deretter ble bilene geleidet til SFO-inngangen hvor styret i songlaget ventet med julematen.

-Styret diskuterte hvorvidt vi skulle fryse ned maten og heller bruke den senere, men fant ut at dette var noe medlemmene absolutt fortjente å få nå før jul, avslutter Tøndevold.

Og etter de mange smilene å bedømme så var dette noe kormedlemmene visste å sette pris på.

Songlaget Våren er et blandakor som er hjemmehørende på Byneset. Koret ble stiftet 27. april 1944. I dag teller koret rundt 50 medlemmer i alle aldersgrupper.

Koret setter opp cabareter, konserter og forestillinger med jevne mellomrom, og deltar på stevner, kirkekonserter og andre typer opptredener gjennom hele året.

Leder av Songlaget Våren, Bitten Tøndevold (bildet), er glad for at man også i år fikk sunget for beboerne ved Byneset helse- og velferdssenter.

Kormedlemmene i Songlaget Våren fikk seg en hyggelig overraskelse etter konserten ved Byneset helse- og velferdssenter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Annonse -

LES OGSÅ

LES SISTE HEIMDALSBLADETspot_img
- Annonse -
ANNONSE:
font-family: praxis-next,sans-serif; font-weight: 900; font-style: normal;