-2.7 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
- Annonse -spot_img

Mindreårig siktet etter ran av bensinstasjon på Stjørdal

Siktede erkjenner ikke straffeskyld.

- Annonse -

P R E S S E M E L D I N G

Onsdag 13. januar, ca. kl. 19.30 fikk politiet melding om ran av en bensinstasjon i Stjørdal sentrum. En gjerningsperson viste frem noe som betjeningen oppfattet som et skytevåpen, og fikk med seg et mindre pengebeløp. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet da politiet ankom.

Forholdet ble vurdert som grovt ran, ettersom det var mistanke om bruk av skytevåpen.

Politiet satte inn betydelige ressurser i etterforskningen og siktet i forrige uke en tenåring i saken. På grunn av at siktede er under 15 år gammel, er vedkommende ikke strafferettslig ansvarlig og saken vil bli henlagt. Politiet har avhørt vedkommende sammen med sin forsvarer, og det er foretatt ransaking og beslag i saken.

Siktede har i sin forklaring ikke erkjent å stå bak ranet. Beslag, sammenholdt med øvrige opplysninger etter grundig etterforskning, gjør imidlertid at siktelsen står fast.

-Politiet vurderer saken som oppklart. Det foreligger ikke informasjon om at flere har vært involvert i saken, sier lensmann i Værnes lensmannsdistrikt, Kjetil Ravlo.

På grunn av den siktedes unge alder, ønsker ikke politiet å komme med mer detaljerte opplysninger, annet enn at gjerningspersonen vil bli fulgt opp med forebyggende tiltak.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: