- Annonse -spot_img

Shaduman (30) har startet sykkelverksted

Shaduman Luqman (30) fra Kattem har startet Heimdal Sykkelverksted i Industriveien 7 på Heimdal.

- Annonse -spot_img

Med over 1000 timer i lufta med Airbus 320 var Shaduman Luqman (30) godt i gang med pilotkarrieren da koronaen kom. Selskapet han var ansatt i gikk konkurs og 30-åringen måtte finne seg noe annet å gjøre.

Før Luqman begynte på pilotkarrieren hadde han jobbet 10 år som sykkelmekaniker, blant annet ved sykkelverkstedet på XXL Tiller. Dermed ble til at 30-åringen på nytt tok frem skiftenøkkel og skrutrekker,

Luqman blinket seg ut lokaler i Industriveien 7 og startet like godt opp eget firma – «Heimdal Sykkelverksted AS»

Luqman har vært i Norge i 18 år, og har bodd på Kattem i 12 av dem. Nå er boligen rett i nabolaget med storfamilien, deriblant to brødre med fagbrev i bilmekanikk, som også er involvert i sykkelverkstedet på deltid.

Luqman har bakgrunn fra kurdisk Nord-Irak, men tok flygerutdannelsen i Sandefjord med én- og to-motors fly. Med 300-400 timer bak spaken i småfly og i flysimulator ble det etter hvert utsjekk på Airbus-maskiner.

30-åringen har vært stasjonert i både Tyskland, Sveits og Saudi Arabia. Han har hatt flydd til Kanariøyene, de greske øyer, Tyrkia, Egypt og Pakistan.

Nå er det imidlertid sykkelverkstedet på Heimdal som gjelder.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ