-1.9 C
Trondheim
torsdag, januar 20, 2022

-Hjelp! Vi trenger et sted å øve!

Ranheim Musikkforening er på desperat jakt etter et midlertidig øvingslokale.

- Annonse -

Det er koronarestriksjonene som har gjort at korpset for tiden ikke kan benytte sitt faste øvingslokale i Folkets hus på Ranheim.

-Da vi må holde 2 meters avstand mellom musikantene så er det rett og slett ikke plass til alle, forteller Ann-Kristin Lønvik i Ranheim Musikkforening.

Lønvik forteller at korpset ikke har fått spilt sammen siden desember og at man nå derfor er på desperat leting etter et nytt og midlertidig øvingslokale.

Ranheim Musikkforening har sørget for god korpsmusikk på Ranheim i over 100 år. Nå trenger de hjelp til å finne et midlertidig øvningslokale. (Foto: privat)

-Det kan godt være et lager eller et stort rom. En gang kan også fungere bare den er stor nok. Vi er ikke så kresen på det. Det viktigste er at vi kan få begynt å spille sammen igjen.

Lønvik opplyser at man i første omgang er på jakt etter et lokale som man kan disponere for noen uker fremover.

-Om noen kjenner til noen som kan ha et ledig lokale så kan man kontakte styreleder i korpset på telefon 91510779 eller mail britbf@ntebb.no

Ranheim Musikkforening er et amatørkorps med 45 aktive musikere som er på 3. divisjonsnivå i NM janitsjar. Korpset ble stiftet i 1906.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: