13.9 C
Trondheim
mandag, august 2, 2021
- Annonse -spot_img

Trine (50) ble hedret for lang og tro tjeneste som frisør

For sitt virke som frisør ved Agaton Sax, ble Trine Jønnum (50) nylig hedret med "Medaljen for lang og tro tjeneste".

- Annonse -

Agaton Sax ble startet i november 1990 av Audhild Tystad som eier og driver to salonger i Trondheim, en på Lade og en på Havstad. Trine Jønnum var frisørsalongens første lærling og startet i 1991 og fikk fast jobb etterpå.

–Trine har alltid vært en som kommer på jobb og er pliktoppfyllende. Trine sine kunder synes at hun er best, og det er jo sant, sier Tystad.

Jønnum sier hun stortrives hos Agaton Sax og passer på å skryte av arbeidsmiljøet ved salongen.

–Audhild har vært en god og snill sjef som tar hensyn og man står fritt til å gjøre det man vil. Og så blir man jo godt kjent gjennom 30 år.

Trine Jønnum (t.h.) har jobbet som frisør hos Agaton Sax i 30 år. Nylig ble hun hedret med medalje for lang og tro tjeneste av daglig leder og eier Audhild Tystad (t.v.)

50-åringen forteller at ingen dag på jobben er lik.

– Allsidigheten er det beste med å være frisør. Man får jobbet med mye forskjellig hår og kunder. Det er jo et privilegium å gjøre folk fine på håret. Spesielt synes jeg det er givende å holde på med kort hår, forklarer Jønnum.

Medalje

For å feire Jønnums 30 år som frisør ved Agaton Sax, ble hun sammen med sine kolleger invitert på middag hjemme hos Tystad.

–Vi har jo ikke vært samlet sånn på et år, så det var hyggelig. Så fikk jeg blomster og tale og ble overrasket med medalje. Det var kjempestas, sier Jønnum som ikke har noen planer om å gi seg som friøsr på en god stund ennå.

–Jeg blir 51 år og er heldig med at helsen og kroppen er god, så jeg skal nok jobbe i mange år til, sier Trine.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

ANNONSE:

LES OGSÅ