- Annonse -spot_img

Innleder samarbeid med kjente håndballprofiler

Ida Alstad (36) og Vegard Samdal (43) går inn i rollen som coach i Heimdal håndball. -Hadde ikke vært mulig å få til uten våre sponsorer, sier styreleder Bjørn Christian Finseth.

- Annonse -spot_img

Heimdal håndball har inngått en toårs samarbeidsavtale med tidligere landslagsspillere og utenlandsproffer Ida Alstad (36) og Vegard Samdahl (43)

De to håndballprofilene skal fungere som treningskoordinator og samtalepartner for klubbens trenere i utviklingsspørsmål. Hovedfokus vil være på ungdom og senior.

-Vi er veldig glad for at Ida og Vegard valgte å takke ja. De vil bli en stor ressurs som jeg tror ikke bare trenerne, men hele klubben vil kunne dra veksel på, forteller en fornøyd styreleder Bjørn Christian Finseth.

For det er ikke hvem som helst innen håndballverdenen Heimdal nå har fått med seg.

Håndballprofiler

De tidligere landslagspillerne kan til sammen notere seg for hele 229 kamper med det norske flagget på brystet i tillegg til flere år som utenlandsproff.

Samdahl debuterte på det norske landslaget i 2000 og var en del av Norges tropp under to EM og to VM.

Vegard Samdahl (bakerst til venstre) og Ida Alstad (bakerst til høyre) gleder seg til å ta fatt på rollen som treningskoordinator i Heimdal håndball. Her under trening i Heimdalshallen. Bak f.v.: Vegard Samdahl, Benjamin Hånes Haugen, Tobias Aasbø, Oliver W. Finseth, Emil Riseth Moen, Christian Meyer Hansen, Johannes Wilmann, Håkon Vinsnesbakk, Noa Sørø, Oscar Schevig og Ida Alstad Foran f. v: Albert Tønnesen-Dahle, Emil Lånke Losen, Sebastian Jæger Høybakk, Mustafa Said, Trym Elias Stavang, Martin Lohse, Even Nygaard, Emil Alstad Svestad og Peder Sunde-Eidem

Alstad debuterte på landslaget i 2009 og kan notere seg for ikke mindre enn to gull og en sølv under EM, to gull og en bronse under VM og ett gull og en bronse under OL.

Av de to er det kun Alstad som fortsatt er aktiv spiller. 36-åringen har siden 2015 inngått i troppen til Byåsen Elite.

Finseth forteller at Heimdal håndball ikke hadde klart å få på plass avtalen med Alstad og Samdahl uten hjelp fra klubbens sponsorer.

-Vi må først og fremst takke Ottar Augdal AS. Det er fantastisk å ha en sponsor som gjennom så mange år har bidratt til at barn og unge på Heimdal skal kunne ha et godt tilbud.

Aktiv sponsor

Ottar Augdahl AS ble startet i 1961 av Ottar Augdal og har i 50 år levert anleggstjenester til bedrifter og privatpersoner i Trondheimsregionen.

Selskapet har i dag rundt 30 ansatte og ledes av Hallgeir Augdal.

Hallgeir Augdal (bildet) har innehatt flere verv i idrettslaget på Heimdal. Han var blant annet sentral i arbeidet med å få på plass Heimdalshallen i bakgrunnen. De siste 15 årene har han gjennom firmaet Ottar Augdal AS også vært hovedsponsor i Heimdal håndball.

-Det å ha et oppegående idrettslag er utrolig viktig. Det handler ikke bare om å gi barn og unge et positivt aktivitetstilbud, men også om å bidra til et godt og trygt oppvekstmiljø. For mange er idrettslagene den viktigste sosiale arenaen man har, forteller Augdal som de siste 15 årene har vært hovedsponsor for Heimdal håndball.

Augdal har opp gjennom årene selv innehatt flere verv i idrettslaget. Blant annet var han sentral i arbeidet med å få på plass Heimdalshallen som ble tatt i bruk i 2014.

-Hva tenker du om den nye avtalen som Heimdal håndball nå har fått på plass?
-I tillegg til å sitte på utrolig mye håndballkompetanse og erfaring, så er Ida og Vegard også to flotte forbilder som vil kunne skape mye entusiasme rundt seg. Akkurat det har veldig mye å si når det gjelder dette med «flest mulig, lengst mulig«, avslutter Augdal.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ