- Annonse -spot_img

Politiet på Heimdal flytter 15. november

15. november skal nye Stasjon Sør i Johan Tillers veg være klar til å ta i mot mannskapene som i dag bemanner Heimdal politistasjon.

- Annonse -spot_img

Tekst: Asbjørn Gravås

Nybygget skal også huse Namsfogden. Flere tilbud til innbyggerne i Klæbu, Melhus og sørdelen av Trondheim vil dermed bli samlet på ett sted.

– Ingen tvil om at samlingen av mannskaper og tjenestetilbud i en ny og større politistasjon vil innebære fordeler både for publikum og oss, sier stasjonssjefen på Heimdal, Elisabeth Eldegard Eriksen, til Heimdalsbladet.

Det er noen år nå siden staben ved Heimdal politistasjon vokste seg ut av den gamle, lysegrønne bygningen i Heimdalsvegen 7. Et antall av stasjonens ansatte har i de senere årene holdt til i etasjen over Rema 1000 Breidablikk i det tidligere Adressa-bygget i Industrivegen.

Politistasjon Sør, her sett fra Smedbrua, tar seg godt ut i Heimdal-landskapet mellom Dovrebanen og Industrivegen, sør for det tidligere Adressa-bygget. (Foto: Asbjørn Gravås)

I den tilårskomne, verneverdige Heimdalsvegen 7-bygningen har fasilitetene for politiets mangfoldige aktivitet heller ikke vært ideelle.

Med et gulvareal på ca. 3600 kvadratmeter skal den to etasjer høye Stasjon Sør i Johan Tillers veg 1 være dimensjonert for dimensjonert for rundt 130 arbeidsplasser.

Hovedadkomsten til den nye politistasjonen blir fra Industrivegen, sør for trykkeri- og kontorbygget som Skipnes Invest har under bygging mellom politistasjonsbygget og Industrivegen. Utbygger av nye Stasjon Sør er Koteng Eiendom.

Den opprinnelige fremdriftsplanen for Stasjon Sør tilsa ferdigstilling og innflytting på tidlighøsten 2021. Det bygningsmessige arbeidet er etter det Heimdalsbladet får opplyst på det nærmeste fullført. Visse utstyrsleveranser skal derimot ha vært forsinket.

LES OGSÅ:

Politiet på Heimdal flytter over jernbanen

 

1 kommentar

  1. Jeg forstår ikke den kjøreporten midt i en sving. Utrykning derfra hvis man skal nedover vil være livsfarlig og virker litt lite gjennomtenkt så jeg går ut fra at den er til noe annet, men den duger til innkjøring-fra Heimdalssia… Varelevering??

    Hva skjer med den gamle stasjonen?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ