-2.2 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Else (71) og Tonje (29) med ny giv på Heimdal Senteret

Else Skjeldam (71) ved Feelgood Heimdal og Tonje Nordhammer (29) ved FIX Skjønnhet & Velvære gleder seg over at hverdagen er tilbake til det normale.

- Annonse -

Da Norge i fjor plutselig stengte ned, var det mange næringsdrivende som fikk seg en skikkelig kalddusj. Spesielt hardt gikk det ut over virksomheter med såkalt en-til-en kontakt, som frisører og hudpleiesalonger.

-Det var en ganske utfordrende situasjon. Vi måtte stenge på dagen og det var ingen som visste hvor lenge det kom til å vare, forteller Tonje Nordhammer (29) ved Fix Skjønnhet og Velvære.

På det tidspunktet holdt Nordhammer til i første etasje av Heimdalsvegen 8.

-Vi hadde lenge før koronaen tenkt på at vi egentlig satt med et for stort lokale. Da vi måtte stenge dørene var vi nødt til å gjøre noe, forklarer Nordhammer som startet karrieren hos Britannia Spa i 2013, før hun to år senere tok over daværende Klinikk Paris på Heimdal.

Tonje Nordhammer (29) ved FIX Skjønnhet og Velvære stortrives på Heimdal Senteret i Ringvålvegen 8.

29-åringen begynte dermed jakten på et mindre, og mer passende lokale på Heimdal.

-Da vi kom over lokalet i 2. etasje i Ringvålvegen 8 slo vi til med en gang. Lokalet var lite og intimt, men samtidig lyst og med store vindusflater ut mot gata.

Nytt treningssenter

Noen andre som også flyttet inn på Heimdal Senteret midt under koronakrisen, var treningssenterkjeden Feelgood.

Feelgood driver i dag 45 treningssenter rundt omkring i landet og retter seg primært inn mot voksne som ønsker å trene i et miljø uten kropps- eller presta­sjonspress.

Kjeden tilrettelegger trening for personer med ulike skader og plager slik at man ikke risikerer å gjøre noe feil eller bli overbelastet.

-Da vi først skulle flytte fra Tiller hvor vi drev tidligere, ønsket vi oss et lokale det var lett å komme seg til uansett om man kjører bil, tar bussen eller går. Slik sett så var Heimdal Senteret midt i blinken, forteller daglig leder Else Skjeldam (71)

Else Skjeldam var i mange år styrer ved Kystad helse- og velferdssenter. Her sammen med daglig leder av Tordenskiold Senter Per Brynjar Stokke (t.v.)

Skjeldam som selv er utdannet sykepleier, satt i mange år som styrer av Kystad helse- og velferdssenter. Senteret drives av stiftelsen Tordenskiold Senter på vegne av Trondheim kommune.

-2020 var ganske utfordrende hvor vi stadig var nødt til å forholde oss til nye restriksjoner, noen mer forståelige enn andre. Både vi og brukerne våre har imidlertid beholdt humøret gjennom hele pandemien, sier Skjeldam.

Nå ser både Skjeldam og Nordhammer, som driver sin salong vegg i vegg med treningssenteret, frem til en normal hverdag.

-Nå som det meste i samfunnet er åpnet igjen så føler vi på mange måter at det blir en helt ny giv her på Heimdalsenteret. Er det noen som ennå ikke har vært innom senteret og sett hvilket tilbud som finnes her så bør man ta turen nå, avslutter de.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: