8.7 C
Trondheim
mandag, september 26, 2022
- Annonse -

Nå er ekteparet blant de som eier mest i Heimdal sentrum

Ekteparet Olav Stolpnes (57) og Tove Blomsø Stolpnes (56) utvider eiendomsporteføljen med Ringvålvegen 8 og Søbstadvegen 2.

- Annonse -

Det betyr at ekteparet som i 2015 kjøpte Ringvålvegen 2 og 4, nå sitter på totalt fire forretningsgårder i Heimdal sentrum.

Kjøpet av de nye forretningsgårdene skjer gjennom overdragelse av aksjer i eiendomsselskapene Ringvålvegen 8 AS og Søbstadvegen 2 AS.

Ekteparet, som selv bor på Heimdal, forteller at det hele kom i stand ved en tilfeldighet da eiendommene ikke lå ute for salg på det åpne markedet.

-Vi hadde egentlig ingen planer om å kjøpe oss noe mer opp på Heimdal, men da vi ble kontaktet av en næringsmegler vi kjente til fra før, ja så fattet vi interesse, forteller Olav Stolpnes (57)

Næringsmegleren hadde fått i oppdrag av daværende eiere om å sondere terrenget etter «seriøse kjøpere» som eventuelt kunne tenke seg å videreutvikle de to forretningsgårdene.

Etter å ha satt seg inn i hvilke utviklingsmuligheter som lå i eiendommene, kom ekteparet frem til at om de først skulle gå inn og kjøpe noe så måtte det være «alt eller ingenting».

-Overdragelsen gikk ganske greit for seg da vi og selger hadde en ganske lik oppfatning av hvilke verdier som lå i de to eiendommene, forklarer Stolpnes.

Heimdal sentrum

Søbstadvegen 2 og Ringvålvegen 8 som også går under navnet «Heimdal Senteret», er i dag 100% utleid. Blant leietakerne finner man en rekke ulike forretninger og tjenestetilbydere.

-Det er viktig at Heimdal klarer å holde på de små spesialbutikkene, sier ekteparet Tove Blomsø Stolpnes (56) og Olav Stolpnes (57) som nylig har kjøpt forretningsgården i Søbstadveien 2 (i bakgrunnen)

-Noe av det som har kjennetegnet Heimdal sentrum er kombinasjonen av store kjedebutikker og små spesialbutikker. Det er en miks vi har veldig stor tro på, forteller Tove Blomsø Stolpnes (56)

-Men hvordan skal Heimdal sentrum klare å holde på disse små og uavhengige spesialbutikkene?

-Ved å bevare noen av de gamle forretningsgårdene som allerede finnes. Om alt rives for at man skal bygge nytt så vil det være mange næringsdrivende som ikke vil ha råd til å være med videre, forklarer Olav Stolpnes

-Er det noe dere mener Heimdal sentrum mangler?

-En brun pub hvor man kan treffes over en øl på hverdagene og i helgene. Gjerne et sted som viser fotballkamper og med en liten scene hvor trubadurer kan opptre i helgene. Muligheten for uteservering er også viktig, avslutter ekteparet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: