I år blir det dobbel dose Halloween-kino på Byneset

"Heksene" og "Harry Potter"-maraton lørdag 30. oktober, og Halloween-kino for de minste søndag 31. oktober.

- Annonse -

Det er «Fillerya» som for andre året på rad inviterer små og store bynesinger til god gammeldags bygdekino på Halloween.

-Tanken med bygdekinoen er at barn og unge på Byneset skal slippe å reise helt ned til sentrum for å se film sammen med andre, forteller Ina Cecilie H. Olufsen i Fillerya.

Årets utgave av «Fillerya filmfestival» vil gå over to dager – lørdag 30. oktober og søndag 31. oktober.

Billetter kan bestilles på www.hoopla.no

120 små og store bynesinger møtte i fjor opp til Halloween-kino ved Rye skole.

PROGRAM

På lørdagen inviteres det til «Harry Potter»-festival på Skjelbreia gård på Høstad hvor det blir visninger kl. 11.00, 14.00 og 17.15. Aldersgrensen er 9 år, men barn ned til 6 år kan se filmene sammen med voksne. (Gratis)

Senere på lørdagen blir det utekino på Rye skole. Kl. 20.00 vises Roald Dahls «Heksene». Det blir salg av drikke og popcorn. NB! Husk å ta med stol og varme klær! (Kr. 30,-)

Søndag er det de minste barnas tur. Kl. 13.00 blir det Halloween-kino på Rye kapell. Det blir salg av popcorn, men drikke må man ta med selv. Forestillingen er tillatt for alle.(Gratis)

Søndag kl. 17.00 er det igjen klart for utekino på Rye skole med animasjonsfilmen «Coco» fra Disney. Aldersgrensen er 6 år, men alle kan se filmen i følge med voksne. Det blir salg av popcorn og drikke. (Kr. 30,-)

Klikk HER for program i PDF-format

Og HER finner du Fillerya på Facebook.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ