19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022

Knivstikking på Møllenberg – Politiet etterlyser eventuelle videoer fra dashcam

De som har tips i saken kan kontakte politiet via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73489400.

- Annonse -

PRESSEMELDING

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha informasjon i saken, og som befant seg i området Nedre Møllenberg gate og tilstøtende gater lørdag 23.10.21, i tidsrommet 20.00-22.00.

Politiet er spesielt interessert i om noen kan ha video fra bil med opptaksfunksjon, som dashcam, Tesla Sentry Mode eller lignende, i dette tidsrommet.

De som har tips i saken kan kontakte politiet via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73489400.

Politiet fortsetter etterforskningen for fullt etter at en mann i 20-årene ble alvorlig skadd på Møllenberg lørdag kveld. Søndag meldte politiet at to personer er pågrepet, siktet for grov kroppsskade.

Siktelsen er nå utvidet til å gjelde ytterligere to personer. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men beholder formell status som siktet inntil videre.

I tillegg til at fire personer nå er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, er tre av disse personene – samt fornærmede i saken – siktet for grov narkotikaovertredelse. Politiet mener hendelsen på Møllenberg er knyttet til et narkotikamiljø.

-Fornærmede i saken som gjelder grov kroppsskade er formelt pågrepet og siktet for grov narkotikaovertredelse av politiet, sier påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt.

Fornærmede blir værende på sykehuset så lenge som nødvendig, med vakthold fra politiet.

I tillegg til den fornærmede, er ytterligere en person pågrepet i narkotikasaken. Vedkommende er også siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, mot den fornærmede.

De to siste siktede i saken er etterlyst internasjonalt. Begge disse er siktet for både grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, og narkotikaovertredelse.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

PÅ FORSIDEN NÅ

LES OGSÅ

- Annonse -

Siste saker:

ANNONSE: