Kirkens Bymisjon har tatt over driften av Saupstad Frivilligsentral

Onsdag 3. november blir det offisiell åpning med kaker, taler og underholdning.

- Annonse -

Kirkens Bymisjon tok den 1. september over driften av Saupstad Frivilligsentral. Fra før av driver Stiftelsen Kirkens Bymisjon Trondheim frivilligsentralen for Østbyen.

Ny leder av Saupstad Frivilligsentral blir Christella Munezero (39)

-Røde Kors har gjort en god jobb på Saupstad. Vi ønsker å videreføre dette arbeidet i tillegg til at vi ønsker utvide tilbudet med flere aktiviteter i Romolslia og på Flatåsen, forteller Munezero.

Munezero, som har en bachelorgrad i samfunnsfag med fordypning i sosialantropologi og sosiologi fra NTNU, begynte å jobbe i Kirkens bymisjon i 2016.

-Jeg jobbet først på et bofelleskap for enslige mindreårige flyktninger som miljøterapeut. Jeg var også innom «Engleverksted» som er et tiltak for mennesker i en sårbarfase av livet, forteller 39-åringen.

De siste to årene har Munezero jobbet i administrasjon hos Kirkens Bymisjon.

Christella Munezero (t.h.) har tatt over som leder av Saupstad Frivilligsentral. Her sammen med studentene Caroline og Amek, og Helle D. Lintho ved Østbyen Frivilligsentral. (Foto: privat)

Onsdag 3. november inviterer Kirkens Bymisjon og Saupstad Frivilligsentral til offisiell åpning ved torget på Saupstad.

-Vi byr på både kake og underholdning med gruppa «Hummingbirds». I tillegg kommer Knut Meinert Kiplesund ved Kommunedirektørens fagstab og leder av helse og eldrekomiteen Sissel Trønsdal.

Munezero oppfordrer personer som kunne tenke seg å være frivillig til å ta en tur innom denne dagen for å bli kjent med de nye driverne.

For i likhet mange andre organisasjoner har også frivilligsentralene merket koronaen. Under pandemien så har Saupstad frivilligsentral mistet mange av sine frivillige.

-Vi er helt avhengig av å ha nok frivillige for å kunne gi et godt tilbud. Derfor er vi nå i gang med å rekruttere. Jeg oppfordrer alle som har lyst å bidra i bydelen å registrere seg på kirkensbymisjon.no/bli-involvert/bli-frivillig/. Man kan også ta kontakt direkte med oss herpå Saupstad, forklarer Munezero.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ