13.2 C
Trondheim
søndag, september 25, 2022
- Annonse -

Inviterer til forrykende Queen- og gospelshow på Byneset

Lørdag 20. november blir det liv i bygda når Songlaget Våren entrer scenen på Rye samfunnshus sammen med Åge Sten "Glam" Nilsen.

- Annonse -

-Det er satt opp to forestillinger. En klokka 15.00 og en klokka 19.00. Den siste forestillingen følges av vår tradisjonelle fest på samfunnshuset, forteller Tove Fallan Strand.

Egentlig skulle forestillingen gått av stabelen i fjor høst, men måtte på grunn av smittesituasjonen utsettes til våren. Men heller ikke da var det mulig å få til noe.

En av de som nå er glad for igjen å kunne invitere til konsert, er Elin Valvatne som tok over som dirigent i Songlaget Våren i 2019.

-Det å ha korøvelser på «Teams» er bra for samholdet i gruppa, men rent musikalsk er det begrenset hva man får ut av det, ler Valvatne som selv synger i a cappella-bandet «Apes&Babes».

Songlaget Våren avholdt forrige helg et seminar på Rye samfunnshus.

Valvatne, som er vokst opp i en dirigentfamilie hvor både mor og far var dirigenter, sier det alltid er ekstra spennende når et kor får jobbet med profesjonelle artister.

-Åge Sten Nilsen er jo et skikkelig musikalsk fyrverkeri. Få kjenner dessuten musikken til Queen som Åge som i en årrekke turnerte landet med sine hyllestkonserter.

Sten Nilsen, som nok er mest kjent som frontfiguren «Glam» i bandet «Wig Wam», gjorde for to år siden trønder av seg. I dag bor den 51 år gamle artisten på Melhus sammen med kjæresten som han traff i 2018.

-Da vi satt og planla forestillingen tenkte vi at om vi nå først skulle ha Queen på repertoaret, så hadde det vært utrolig artig om vi klarte å få med Åge Sten Nilsen på laget. At han sa ja omtrent med en gang var kjempestas, forteller Elin Olsen

HUSBANDET «VÅRENS TROFASTE»: F.v.: Magne Olav Aarsand, Vegard Myrdal Berg, Jens Sørmeland og Bjørn Olav Berg.

Korets faste band gjennom mange år «Vårens trofaste» er på plass også under lørdagens forestillinger. Bandet består av Magne Olav Aarsand (keyboard), Jens Sørmeland (gitar), Bjørn Olav Berg (bass) og Vegard Myrdal Berg (trommer).

Billetter kjøpes på Hoopla.no. Det gratis for barn under 7 år, og kr. 100 for de over 7 år på begge forestillingene. Det er også egne familiepriser.

Når det gjelder forestillingen kl. 19 så koster det 350 kroner. Vil man være med på den påfølgende festen så koster det totalt 500 kroner. Det går også an å kun melde seg på festen for 200 kroner.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: