-3.3 C
Trondheim
onsdag, desember 1, 2021
- Annonse -spot_img

Kjent våpenforhandler på Heimdal søker nye eiere

Etter 28 år i bransjen ser nå Svein Rogne (75) seg om etter nye eiere til forretningen Rogne Våpen.

–Vi er håndverkere og bøssemakermestere. Vi trenger rett og slett nye krefter med en mer offensiv satsing på sosiale medier og nye tanker om drift og produktutvalg, forklarer Rogne.

Virksomheten startet i Klæbu i 1993, med et våpenverksted på Ler i tillegg. Rett etter tusenårsskiftet ble adressen Ringvålvegen 8, hvor butikk og våpenverksted har vært siden.

–Her reparerer vi våpen, restaurerer eldre våpen og bygger skjefter. Naturligvis selger vi også våpen, ammunisjon, sko, bekledning og alle slags tilbehør, ikke minst via nettbutikken vår, opplyser Rogne.

Den kommende pensjonisten forteller at virksomhetens hele tiden har vært det våpentekniske.

-I vår bransje er det ytterst viktig å være eksakt og tilegne seg korrekt informasjon, sier Svein Rogne (bildet)

–Vårt største aktiva har hele tiden vært dyktige og engasjerte ansatte som har stor kunnskap om våpen, jakt og ammunisjon. Verkstedet vårt er kjent for førsteklasses håndverk og ikke minst en god evne til problemløsning.

Men nå ser altså Svein Rogne seg om etter nye eiere.

–Vi ser nå behov for å slippe nye drivere til og ser etter bedrifter eller enkeltpersoner som er klare til å ta over oppgaven og utfordringene med å drive butikken og verkstedet videre.
En ny og aktiv eier med tilgang på nødvendig kapital til å overta er det vi ønsker oss mest. I tiden frem til jul vil vi gjennomføre et ryddesalg med spesielt mange gode tilbud i butikken og nettbutikken, avslutter Rogne.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

LES OGSÅ