19.8 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

COOP Midt-Norge utbetaler nærmere 20 mill. i kjøpeutbytte på Heimdal og Kattem

Nok et år med stor omsetning gir et høyt kjøpeutbytte til medlemmene i Coop Midt-Norge.

COOP Midt-Norge utbetaler i disse dager 253 mill. kroner i kjøpeutbytte og medlemsfordeler for 2021. 19,4 mill. havner på konto hos medlemmer på Heimdal og Kattem.

-Coop er den norske dagligvarekjeden som er annerledes. Vi tror på deling med våre medlemmer og eiere. Hver og en har bidratt til at vi i år igjen kan betale ut et stort og godt kjøpeutbytte, forteller administrerende direktør i Coop Midt-Norge Torbjørn Skei.

COOP Midt-Norge er med sine 257.000 medlemmer og 141 butikker landsdelens største handelsaktør. I fjor ble det omsatt for 8,4 milliarder kroner, omtrent på samme nivå som året før.

Rekordutbytte

-Årets utbetaling på 253 millioner kroner er på nivå med rekorden som ble satt i fjor. De siste fem årene er det faktisk utbetalt over en 1 milliard kroner til våre lokale medlemmer. Det er vi veldig stolte over. Formålet til Coop er å skape medlemsnytte, og medlemmene som eiere er også våre beste kunder, sier Skei.

COOP-sjefen benytter samtidig anledningen til å skryte av sine kunder og ansatte.

-Jeg vil virkelig hedre våre ansatte som har stått i frontlinjen under pandemien. De har gjennomført omfattende smittevernstiltak og sørget for at folk kan føle seg trygge i butikkene. Jeg vil også berømme kundene, som er flinke til å følge smittevernstiltakene og vise hensyn til hverandre og de ansatte.

Den 1. januar valgte COOP Midt-Norge å øke kjøpeutbyttet fra 2 til 3 prosent.

-Etter flere år med sterke resultater tok styret i Coop Midt-Norge en beslutning i desember om å øke kjøpeutbyttet til 3 prosent fra nyttår. Dette skjedde etter en dialog mellom styret og medlemmene i årsmøtet vårt. Jeg både håper og tror at dette vil gi nye kjøpeutbytterekorder de nærmeste årene, avslutter Skei.

LES OGSÅ:

Her kommer det nye COOP-butikker

- Annonse -

LES OGSÅ