22 C
Trondheim
tirsdag, august 16, 2022
- Annonse -

Nytt matvaretilbud i Heimdal sentrum

Kjøpmann Suheil Ahmad mener det er bortkastet å dra til Sverige når man kan handle like billig lokalt.

Heimdal sentrum har fått en ny «innvandrerbutikk.» Butikken går under navnet «Family Market» og holder til i de gamle lokalene til Nylander i Ringvålvegen 4.

Kjøpmann er Suheil Ahmad som driver butikken sammen med sine to sønner.

-Heimdal er blitt Trondheims svar på Grønland i Oslo. Hvorfor dra til Sverige for å handle når man får det like billig på Heimdal, smiler Ahmad.

Ahmad kommer opprinnelig fra Aleppo i Syria hvor han var matvaregrossist. Etter at familien kom til Norge har de fortsatt i samme bransje. Ahmads to sønner, Mortada og Nazmi, har i tillegg vært innom fast food-bransjen med egen drift ved Melhustorget.

Dette varelasset møtte Mugisha (bildet) på hans første dag på jobb hos Family Market AS. Vareinntaket er på fortauet i fronten, men skal flyttes til baksiden av bygget etter hvert.

Ahmad forteller at det så langt har gått over all forventing.

-Den første måneden hadde vi dobbelt så stor omsetning i forhold til det vi hadde ventet. Kundene våre er både «utlendinger» og norske. Selv om de aller fleste av kundene er fra nærmiljøet så har vi registrert at det har kommet folk helt fra både Stjørdal og Meråker.

Og når det gjelder forretningsfilosofien så er den klinkende klar.

–Vi skal hele tiden holde så lave priser vi kan på varene våre. På den måten vil vi selge mer. Jevnt over er varene i butikken vår opptil 35 prosent billigere enn i tradisjonelle butikker, avslutter Ahmad.

- Annonse -

LES OGSÅ