Åpner ny KIWI-butikk på Ranheim i løpet av 2022

Etablerer seg ved rundkjøringen Peder Myhres veg og Ranheimsvegen øst for papirfabrikken.

- Annonse -

Ranheim får i løpet av året et nytt dagligvaretilbud på østsiden av bydelen. NorgesGruppen Midt Norge sendte før påske inn en rammesøknad til kommunen om å få etablere seg på nedre Humlehaugen.

-Håpet er å kunne starte byggevirksomheten i mai. Da vil vi kunne åpne dørene for våre kunder før jul. Alt er imidlertid avhengig av saksbehandlingen, forteller regionsdirektør i NorgesGruppen Ivar Sølberg.

Den nye KIWI-butikken vil få en butikkflate på 1238 m2 med parkeringsplasser på to sider av bygget. Inn- og utkjøring til området vil skje ovenfor metrostasjonen, mellom jernbanelinja og rundkjøringen.

Tomta øst for papirfabrikken på Ranheim er byggeklar. Nå venter NorgesGruppen kun på klarsignal fra kommunen.

Da den aktuelle tomta er båndlagt til et eventuelt dobbeltspor mellom Leangen og Stjørdal, så er det kun gitt en midlertidig dispensasjon for tiltaket. Det vil si at hvis dobbeltspor for jernbanen realiseres så må butikken fjernes.

Men selv om butikklokalene i utgangspunktet er midlertidige så vil ikke kundene merke noen forskjell.

-Det vil se ut som en hvilken som helst annen KIWI-butikk, både på innsiden og utsiden. Varesortimentet vil også være det samme som i øvrige butikker, avslutter Sølberg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -spot_img
- Annonse -spot_img

PÅ FORSIDEN:

- Annonse -

LES OGSÅ