Slangespesialisten Pro-Flex AS har etablert seg i Trondheim

Har åpnet 450 m2 stort lager og slangeverksted på Vestre Rosten 88b. -Vi har alt av slanger og kuplinger til industri- og næringsvirksomhet, forteller avdelingsleder Roy Sandeggen.

- Annonse -

Pro-Flex AS ble etablert i Bergen i 1996 av tre lokale gründere i bransjen og har siden den gang bygget opp et selskap med stor kompetanse innen sitt fag.

Selskapet har spesialisert seg på slanger og kuplinger til industri og næringsvirksomhet, og er i dag en av markedslederne i Norge med avdelinger og samarbeidspartnere over hele landet.

-Med den nye avdelingen i Trondheim vil vi nå kunne betjene markedet i Midt-Norge og nordover på en helt annen måte enn tidligere. For Pro-Flex er nærhet til kunden en viktig del av den tryggheten og servicen vi ønsker å tilby, sier avdelingsleder Roy Sandeggen.

Sandeggen forteller at man kikket på flere lokaler før man til slutt endte opp på Vestre Rosten.

Torbjørn Dyrseth (fremst i bildet) tilpasser en slange etter kundens mål. Her sammen med Roy Sandeggen (bak til venstre) og Aage Snildal.

-Plasseringen må sies å være optimal, både med tanke på tilgjengelighet og tilkomst. Her er det heller ikke mangel på parkeringsplasser og kundene våre kan uten problemer kjøre rett til verkstedsporten dersom det skulle være behov for et serviceoppdrag på et kjøretøy.

Med en produktkatalog på over 12000 ulike artikler er det også greit med god lagringsplass.

-Vi vil skreddersy varesortimentet Midt-Norge. På den måten vil vi kunne levere mesteparten av det kundene våre trenger på dagen. Om det skulle være noe vi ikke har som hyllevare så tar det uansett ikke lang tid å få det tilsendt, forklarer Sandeggen.

I tillegg til et bredt varesortiment har Pro-Flex også eget sveiseverksted og trykktestingsutstyr for trykktest opp til 3000 bar, samt eget utstyr for flushing av slanger.

Avdelingsleder Roy Sandeggen inspiserer nyankomne slangeklemmer. Her sammen med daglig leder Evelyn Erlandsen fra hovedkontoret i Bergen.

-For Pro-Flex handler det om kvalitet i alle ledd hvor vi kun benytter oss av anerkjente produsenter og leverandører. Pro-Flex er representant for flere av de største slange- og kuplingsprodusenter i Europa. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015 – standard for kvalitetsledelse og har flere produktsertifiseringer, som for eksempel DNV typegodkjenning på hydraulikkslanger og slanger til akvakultur i henhold til NS9416, forteller daglig leder ved hovedkontoret i Bergen Evelyn Erlandsen.

Erlandsen har tatt turen fra hovedkontoret i Bergen til Trondheim for å ta del i åpningen av den nye avdelingen på Vestre Rosten.

-Det er viktig å være tilstede der kundene er. Trøndelag er jo et fylke med mange store aktører innen flere ulike næringer, blant annet havbruks- og oppdrettsnæringen, offentlige servicetjenester, skipsindustri, jordbruk og så videre.

Slangespesialisten Pro-Flex har nå etablert seg i Trondheim. Avdelingen ligger i Vestre Rosten 88b, like ved 3T og Cageball Rosten.

Erlandsen forteller at et av de største konkurransefortrinnene til Pro-Flex i markedet er at man har valgt å spesialisere seg innenfor produktspekteret hydraulikk, pneumatikk, slanger og kuplinger.

-Pro-Flex har som mål om å være den klart foretrukne leverandøren når det kommer til slanger og kuplinger. Det fordrer at vi har dedikerte medarbeidere med et stort engasjement og god kompetanse. Med Roy og teamet hans på plass i Trondheim så er kundene våre sikret den aller beste service og oppfølging, avslutter Erlandsen.

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: