8.8 C
Trondheim
mandag, september 26, 2022
- Annonse -

Eventyrlig vekst for Eie Eiendomsmegling på Heimdal

Har kapret 14% av markedet siden starten for to år siden. Nylig mottok også de ansatte flere utmerkelser.

- Annonse -

-Det har gått over all forventning. Særlig med tanke på at vi åpnet avdelingen bare noen uker før landet stengte ned i mars 2020. Dedikerte ansatte og hardt arbeid har imidlertid gitt resultater, forteller partner og daglig leder Andreas Forsell Lund.

Eie Eiendomsmegling ble startet i 2005 av to unge meglere i Oslo. I dag har kjeden vokst til rundt 50 lokalkontor rundt omkring i landet. I Trondheim har kjeden etablert seg på Heimdal hvor staben nå teller 10 ansatte.

-Vi var tre partnere som startet avdelingen for to år siden. I takt med økende oppdragsmengde så har vi knyttet til oss stadig flere medarbeidere hvorav flere i dag er blant landets mestomsettende meglere.

Og Forsell Lund er klar på hvilke egenskaper som er viktige skal man lykkes i en stadig tøffere bransje.

-Det handler om knallhardt arbeid og at man er villig til å gå den ekstra kilometeren når det trengs. Som megler er det også viktig at man kjenner markedet man jobber i godt. På kontoret har vi nå ansatte som selv er født og oppvokst på henholdsvis Tiller, Kolstad, Flatåsen, Kattem og Heimdal, og som gjør det veldig godt i disse nabolagene.

Andreas Forsell Lund (bildet) var for to år siden med på å starte EIE Eiendomsmegling på Heimdal.

Forsell Lund forteller at mange av kundene man betjener gjennom avdelingen på Heimdal er såkalte relasjonskunder.

-Da min faste frisør gjennom mange år sluttet i jobben ble jeg med over i ny salong. Slik er det også med oss eiendomsmeglere. Mange boligeiere er ikke så opptatt av hva kjeden man benytter til salget heter så lenge man får lov til å forholde seg til personer man tidligere har hatt gode erfaringer med.

Nylig hadde Eie Eiendomsmegling kick-off for hele kjeden på Geilo. Her mottok lokalkontoret på Heimdal flere priser og utmerkelser.

-Daniel Lanto kom i fjor på en sjetteplass i omsetning blant samtlige meglere i kjeden. Det er en utrolig sterk prestasjon. Amrinder Singh kom på en 2. plass i kåringen av «Årets Fullmektig». Også det en meget sterk prestasjon, forteller Forsell Lund som selv mottok prisen for «Årets Daglig Leder».

Forsell Lund har jobbet som eiendomsmegler siden 2007. Han forteller at både bransjen og markedet har endret seg kraftig på få år.

-Vi er stolt over å tilhøre en kjede som tar det grønne skiftet på alvor, forteller daglig leder ved Eie Eiendomsmegling på Heimdal, Andreas Forsell Lund.

-Bransjen hadde tidligere rykte på seg for å være en «cowboy-bransje». Dette var selvfølgelig individuelt fra megler til megler, men det som er sikkert er at det i dag settes helt andre krav til det å være eiendomsmegler. I dag har megleren en mye større rådgiverrolle enn før. Ikke minst gjelder dette rådgivning rundt ulike energitiltak, forklarer Forsell Lund.

Og når det gjelder bærekraftige boligsalg så er Eie Eiendomsmegling nå i full gang med å implementere det grønne skiftet.

-Eie Eiendomsmegling begynte i år arbeidet med å bli miljøsertifisert. Det innebærer blant annet at det jobbes aktivt med å få flest mulig til å bruke elbil i arbeidet, og at man oppfordrer alle ansatte til å klimakompensere jobb- og feriereiser når man reiser med fly. Videre tar vi også grep når det gjelder å få ned bruken av papir ved kun å tilby digitale salgsoppgaver. Alle som jobber på kontoret på Heimdal er stolt av å tilhøre en kjede som tar miljø og bærekraft på alvor, avslutter Forsell Lund.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: