11 C
Trondheim
tirsdag, september 27, 2022

-Den nye politistasjonen på Heimdal er for liten!

-Politiet er en serviceinstitusjon og da må det tilbys sitteplasser mens man venter på sin tur, mener Svein Otto Nilsen (PP)

Av Svein Otto Nilsen
gruppeleder for Pensjonistpartiet i Trondheim Bystyre

Den splitter nye politistasjonen på Heimdal åpnet i november. Folk har slitt med å finne fram, men det er dessverre andre ting som er svært negativt med det nye bygget.

Nedleggelsen av flere lensmannskontor i Gauldal politidistrikt, som politistasjonen på Heimdal er en del av, førte til plassmangel, noe som gjorde at politiet på Heimdal måtte fordele seg på to lokaler.

Det ble derfor bestemt å bygge et nytt og større politihus. I dette bygget skal man få pass eller andre tjenester.  Man skal kanskje til avhør eller man skal møte i Forliksrådet. Dette krever rikelig plass til de besøkende.

Det er beklagelig at benken på bildet over skal være de plassene folk får tilbud om når de skal vente på tur i passluka, avhør eller til forliksrådsmøtene. Dette er rett og slett smålig å redusere så mye på dette arealet med den følge at folk må stå i lang tid.

Dette er en service-institusjon og da må det tilbys en sitteplass mens man venter på sin tur og ikke stå som sild i tønne. Dette er tross alt også et venterom for alle de som skal inn i Forliksrådsmøtene.

Det er også smålig at man med så mange ansatte ikke tilbyr de ansatte en kantine noe jeg får høre fra de ansatte.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her