5.4 C
Trondheim
søndag, september 25, 2022
- Annonse -

Specsavers åpnet ny butikk på Tillertorget

Ledes av trioen Ida Kjelsli, Cristell Rødli og Odd Arne Furuhaug.

- Annonse -

Brillekjeden Specsavers åpnet torsdag 18. august ny butikk på Tillertorget. Dette skjer etter at avtalen med tidligere franchisetaker hos Specsavers på StorM gikk ut.

Den nye butikken vil drives av Odd Arne Furuhaug, Ida Kjelsli og Cristell Rødli.

Trioen har mange års erfaring i bransjen og brenner for øyehelse og det å skape gode kundeopplevelser.

-Det å være en del av et suksessrikt konsept, med fokus på det å tilby best mulig valuta for pengene, er veldig motiverende, forteller Kjelsli.

Både lokalene og det optiske utstyret til den nye butikken er topp moderne. Såkalt Optical Coherence Tomography (OCT) vil også på Tiller være en del av standard synsundersøkelse.

Specsavers har åpnet ny butikk på Tillertorget. Her fra åpningsdagen.

-Med OCT kan vi bidra til å oppdage øyesykdom i en tidlig fase. En undersøkelse med OCT er helt smertefri og benytter det samme prinsippet som en ultralydundersøkelse, men med lysbølger istedenfor lyd-bølger, forklarer Furuhaug som selv bor på Tiller.

Specsavers-direktør Henning Eriksen er glad for at så mange i teamet på StorM har valgt å følge med videre til Tillertorget.

-Det er alltid en milepæl å åpne en ny butikk og Tiller-teamet stiller med svært høy kompetanse og erfaring, sier Eriksen.

Den nye butikken blir å finne ved siden av Norli bokhandel (som åpnet i mai) og Normal (som åpnet i august).

PS! Specsavers er verdens største privateide optikergruppe. Kjeden teller i dag mer enn 1650 butikker i 10 land. Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, har siden da åpnet 84 butikker over hele landet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: