-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Gøran Andersen (46) ny regionsjef for Rosings Industrier

Erstatter Geir Åldstedt som etter 13 år i stillingen ønsker å trappe ned.

- Annonse -

Gøran Andersen (46) er ansatt som ny regionsjef for Rosings Industriers regionskontor Midt-Norge på Heimdal. Her leverer virksomheten løsninger innen områdesikring, byggeplassikring og trafikk & miljø.

Andersen får ansvaret for å utvikle både organisasjonen og aktivitetsnivået.

Rosings Industrier er godt etablert i regionen og har en rekke store oppdragsgivere innen områdesikring, byggeplassikring og trafikk & miljø. Her får Andersen ansvaret for å utvikle organisasjonen og ikke minst aktiviteten i regionskontorets dekningsområde, som strekker seg fra Kristiansund i sør til Mosjøen i nord.

Andersens plan er å kapre markedsandeler i et område preget av sterk konkurranse.

–Vi skal jobbe målrettet med å øke kjennskapen til hva virksomheten Rosing er, og hva virksomheten kan hjelpe kundene med. Lokal markedsføring og tiltak for større synlighet vil være viktig. Samtidig retter vi oss direkte mot eksisterende og potensielt nye kunder, sier den nye regionsjefen.

Solid erfaring 

Andersen kommer fra en tilsvarende stilling i samme bransje og har i tillegg mer enn 20 års erfaring som leder i store selskap som Rema 1000, Narvesen og Circle K.

 

Rosing går inn som individuell samarbeidspartner med David Hallstrøm (på sykkel midt i bildet) i Nidaros Hockey.

–Jeg har i hele min arbeidskarriere jobbet med salg og kunderelasjoner. Enten man selger pølser, kaffe eller fysisk sikring, så er det fortsatt kundereisen som er i fokus, påpeker han.

Andersen har også en fortid som tidligere styreleder for Nidaros Ishockeyklubb. Engasjementet i klubben har allerede kommet til syne. 

–Det var utrolig moro for meg å få anledning til å starte den lokale markedsføringen ved å bli samarbeidspartner med Nidaros Hockey.

Rosing går inn som individuell samarbeidspartner med klubbens “poengkonge” David Hallstrøm. Dette samarbeidet har gitt umiddelbare resultater i form av salg og oppdrag.

Lokal tilknytning

Andersen forteller at kunder skal nyte godt av Rosings lokale tilknytning gjennom tett kommunikasjon og oppfølging fra første kontakt og frem til prosjektet er fullført.

Selv om den nye regionsjefen har ambisjoner, er han varsom med å kaste noen tall i lufta.

–Men jeg har sansen for å være en utfordrer og er 100 prosent sikker på at konkurrentene skal merke oss enda mer de neste årene.

Daglig leder Morten Oskarsen hos Rosings Industrier mener han har gjort et varp med den nye regionsjefen.

 –Vi er ekstremt heldige som får Gøran med på laget. Med utgangspunkt i regionskontoret på Heimdal ser vi et stort potensial for å utvikle oss videre i dette området, forteller Oskarsen.

Årsaken til lederskiftet er et ønske fra avtroppende regionsjef Geir Åldstedt om å trappe ned etter 13 år i stillingen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: