-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Kattem Frisør fyller 40 år

Innehaver Helene Kjøsnes har stått ved roret siden starten i 1982.

- Annonse -

I mer enn en mannsalder har Helene Kjølsnes tatt i mot tusenvis av kunder som vil ha klippet, stripet, krøllet eller rett og slett pyntet håret sitt, kvinner som menn.

–Jeg vet nesten ikke hvor tida har blitt av. Men jeg har vært heldig og hatt så mange trofaste kunder, og mange gode kolleger også, smiler Kjølsnes.

Noe av det første man legger merke til i salongen er at de vanlige plakatene med hårmodeller er erstattet av malerier. Malerier som innehaveren selv har malt.

–Jeg har malt i mange år på hobbybasis, forteller Kjølsnes som legger til at frisering også er en slags kunst.

Åse Rosenlund Brandtzæg bor på Kattem og svinger penselen mellom palett og lerret. På bildet står hun med et av sine verk som kan ses i galleriavdelingen ved Kattem Frisør.

Kjølsnes har også åpnet veggene i salongen for andre kunstnere. Først ute er kunstneren Åse Rosenlund Brandtzæg fra Kattem som benytter akryl og blandingsteknikk på lerret.

–Det er en salgsutstilling, så det er gode muligheter til å handle fine julegaver nå, utstillingen står ut året, opplyser Kjølsnes.

Det er flere yrkesutøvere som nå samarbeider med Kattem Frisør. Tori Singstad er autorisert fotterapeut med diabetesfordypning og lang erfaring i faget. Hanna Lehtimaki begynner i januar og har brynstatovering, vippeextensions og gelelakk som sitt felt.

Marianne Bendiksen er dame- og herrefrisør og glad i foliestriper og forming av skjegg.
Anne Grethe Bjørklund er frisør med lang erfaring innen frisørfaget. Hun har drevet egen salong i Spania.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: