-1.8 C
Trondheim
fredag, desember 2, 2022

Her graver hotelldirektøren ned en tidskapsel

Quality Hotel Panorama på Tiller fyller 40 år. Det markerte hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen med å grave ned en tidskapsel ved det nye hotelltårnet som nå er under bygging. (VIDEO)

- Annonse -

Laminerte avisutklipp. Bilder av de ansatte. Visittkort. Et gammelt leksikon. Og ikke minst CD-plater av Vassendgutane og Terje Tysland.

-Dette er jo artister som ved flere anledninger har spilt på hotellet vårt og som vi derfor har et nært forhold til. Det skulle bare mangle om ikke de fikk plass i tidskapselen, smiler hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen ved Quality Hotel Panorama.

Denne uken tok Kristiansen med seg teknisk sjef ved hotellet, Morten Weidemann, for å grave ned en tidskapsel ved grunnmuren til det nye hotelltårnet som nå er under bygging.

-Nå må vi huske å la nøkkelen stå i hengelåsen slik at fremtidige arkeologer har muligheten til å åpne kassa når den tid kommer, ler Weidemann før han begynner å spa på grus.

Teknisk sjef Morten Weidemann (t.v.) og hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen forsegler tidskapselen.

Kristiansen synes en «tidskapsel» var en passende måte å markere at det denne måneden er 40 år siden «Melkekartongen» kunne ta imot sine aller første hotellgjester.

-Vi tar med oss det gamle samtidig som vi kikker fremover til sommeren 2024 hvor det nye hotelltårnet vil åpne.

-Hva tror du man vil tenke om noen om 500 år finner «tidskapselen» dere har gravd ned?

-Når man ser bildene vil man nok tenke at på denne plassen jobbet det mange kjekke mennesker. Og hvis man finner ut hvordan man skal spille av CD-platene så vil man nok også tenke hvor god musikksmak man hadde den gangen, ler Kristiansen.

Og når det gjelder det 20 etasjer høye hotelltårnet som nå bygges så forteller hotelldirektøren at det på nyåret av vil merkes godt at bygget vokser.

-Da vil råbygget vokse med én etasje i uka. Så til våren vil bygningskroppen til hotelltårnet være reist, forklarer Kristiansen.

Det nye hotellet skal etter planen åpne sommeren 2024.

LES OGSÅ:

-Vil kunne arrangere konserter med plass til 2000 mennesker

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Annonse -

LES OGSÅ

- Annonse -

PÅ FORSIDEN: